Haberler

Sevgililer Günü'nde Yalnız Girenlere Bedava Kahve

Düzce'de bir kafe işletmecisi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yalnız olan müşterilerine ücretsiz kahve hizmeti veriyor.

Düzce'de bir kafe işletmecisi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yalnız olan müşterilerine ücretsiz kahve hizmeti veriyor.

Anıtpark Meydanı'nda bulunan kafe işletmecisi Göksel Değer, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisi olmayan müşterilerine kahve ikram ediyor.

"Yalnızım demen yeterli" sloganı ile bir kampanya başlattıklarını anlatan Değer, şöyle konuştu:

"14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla farklı bir çalışma yapmak istedik. Bugün sevgilisi olan arkadaşlar değil de sevgilisi olamayan arkadaşları yalnız bırakmayalım diye düşündük. Güzel olacağını düşündük, öyle de oldu. Bu şekildeki farklı projelerimiz devam edecek."

Farklı kişilerle de karşılaştıklarını aktaran Değer, "Bazı arkadaşlarımız 'Ben çok yalnızım, üstüne para bile alabilirim' diyor. Bu gün çok güzel ve renkli geçiyor, böyle de gidecek gibi gözüküyor. Müşterilerimiz geldiğinde afişleri görüyor ve 'Ben yalnızım' diyor, ilk 100 kişiye çeşitli ikramlarımız oluyor. Geldiği zaman siparişini verirken 'Yalnızım' demesi yeterli oluyor."

Öğrenci Oğuzhan Bilgin de, Sevgililer Günü'nde de yalnız olduğunu aktararak, "Bugün gelip burada bedava kahve içtim, yalnızlığım ilk defa işime yaradı. Yalnızlığım dolayısıyla tek başıma bu seferlik kahve içiyorum, mutluyum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title