Haberler

Sevgililer Günü'nde Sevgililer İçin Kırmızı Halı

Güncelleme:

'Sevgililer Günü' nedeniyle İstanbul Avcılar'daki Belediye Havuz Meydanı'nda birçok düzenleme yapılırken çeşitli etkinlikler organize edildi.

'Sevgililer Günü' nedeniyle İstanbul Avcılar'daki Belediye Havuz Meydanı'nda birçok düzenleme yapılırken çeşitli etkinlikler organize edildi.

Avcılar Belediyesi, 'Aşka geldik Avcılar' sloganıyla 14 Şubat için Belediye Havuz Meydanı'nda ışıklı düzenlemeler yaptı. Trafiğe kapalı Marmara Caddesi'nin bitiminden, Belediye önündeki Havuz Meydanı'na kadar olan bölge gece fenerlerle aydınlatılırken döşenen kırmızı halı üzerinden isteyen sevgililerin Havuz Meydanı'na yürümeleri sağlandı. Havuz Meydanı'na gelen çiftler burada oluşturulan 'Aşk Kahvesi'ndeki şark köşesine otururken görevliler kendilerine kahve, çay, sıcak çikolata gibi içecek ikram etti. Meydandan geçenler için başlarını yerleştirince 'Titanic' filminin afişinde yer alabilecekleri büyük karton afiş yazırlandı. Brass Band grubu, üflemeli çalgılarıyla Marmara Caddesi'nde dolaşırken Havuz Meydanı'nda oluşturulan 'Aşıklar Durağı'nda mini bir konser vermeye başladı. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, sevginin büyük emek gerektirdiğini, Avcılar'daki bütün sevgili ve çiftlerin 'Sevgililer Günü'nü kutladığını belirtirken 'Çılgın Kalpler Sergisi' adı altında, büyük karton kalpler yerleştirililirken isteyenler bunların içerisinde poz verebileceklerini söyledi.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde bu akşam Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Akasya Aslıtürkmen, Esin Gündoğdu, Ender Gülçiçek ve Sümer tilmaç gibi usta tiyatrocuların rol aldığı 'Her yöne 90 dakika' adlı ücretsiz oyun sergilenecek. Bu oyundan önce bir müzisyen sevgililer için kemanla konser verecek. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Marmara Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title