Haberler

Sevgililer Günü İçin Bir Kaç İpucu...

Güncelleme:

Kendimizi şımartıp, vücudumuzun ve cildimizin sağlıklı, pırıl pırıl görünmesi için harika bir zaman..Peki bu özel gün için neler yapabilirsiniz?


Hanımlar sevgililer günü için sevdiklerinize genç ve güzel görünmenin sırlarını bu hafta sizler için hazırladım.
Birbirimizi sevmenin ötesinde, kendimizi de sevmeyi unutmamak lazım.

CİLDİNİZİ YENİLEMEYE NE DERSİNİZ?

Cilt yenileme için kimyasal peeling yöntemi iyi bir seçenek. Glikolik asit ile yapılan bu işlem, çok basit ve rahat bir uygulama. Ölü durumdaki üst derinin çabuk atılmasını, aynı zamanda alttan üreyen canlı kısmın rahat ve kaliteli çıkmasını sağlar.Peeling ile cilt ölü hücrelerden arındığında daha genç ve sağlıklı bir görünüm elde edilir. Sivilce izleri ve lekelerde de olumlu sonuç elde edilir.

BAKIŞLARINIZLA BÜYÜLEMEYE NE DERSİNİZ?

Güzel kirpiklerin bakışları ne kadar etkilediğini söylemeye gerek var mı? Her kadının kendini güzel hissetmesini sağlayacak muhteşem uygulama İpek kirpik.Her kirpik telinizin üzerine 1 adet takılarak yapılan bu işlem,yaklaşık 45 dakika sonunda uzun ve kıvrık kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor.
Bu özel günde cildinizi şımartmaya ne dersiniz?

MUHTEŞEM İKİLİ ÇİKOLATA VE ÇİLEK

Çikolata ve çilek antioksidan bakımında zengindir ve cildinizi serbest radikallerden korumak için birebirdir.Çilek C vitamini açısından zengindir ve cilt lekelerini hafifletmeye yardımcı olur.
-1 yemek kaşığı organik kakao tozu
-3 yada 4 adet çilek püresi
-seçeceğiniz herhangi bir uçucu yağ
-1 kaşık organik bal
Bütün malzemeleri birlikte karıştırıp cildinizde 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın.Arkasından bir nemlendirici ile cildinizi nemlendirin.

CİLDE VİTAMİN ŞART

Kimyasal peeling yanında, vitamin enjeksiyonu, yüz mezoterapisi yöntemleri de yılların verdiği yorgunluğu cildinizden silmenin birkaç yolu. Ciltte kurumalar, şiddetli nem eksikliği, renk değişimleri bazen kırmızılık artışı bazen de solukluk, ince çizgilerde artış, çöküntüler, kırışıklıklar, sarkmalar, elastikiyet kayıpları bu yorgunluğun somut tezahürleri. İşte bu noktada önlem almak, gidişatı durdurmak telaşı başlar. Aslında belki bu aşamaya gelmeden önlem almak en iyisi ama genellikle geç kalınır. Yapılacak şeyler; hemen hayatımıza çeki düzen vermek şeklinde olmalı. Hayatımızdaki stresi azaltmak, iyi uyku ve beslenme yürüyüş gibi kolay egzersizlere başlamak ve tabii ki cildin ihtiyaçlarını yerine koymak. Yüz mezoterapisi bu aşamada devreye giriyor. Yüz mezoterapisinde mikroenjeksiyonlar halinde cildin ihtiyacı olan vitaminler, mineraller, antioksidan maddeler, hyaluronik asitler belirli bir düzen içinde cilde verilir.Haftada bir uygulanan bu vitamin enjeksiyonu yaklaşık 8 hafta sonunda ciltte istenilen canlanmayı başlatır. Cilt beslenir, renk düzelmesi olur, su tutulumundaki artış sayesinde gerginlik, sıkılaşma ve dirilik hissedilir.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title