Haberler

Sevgililer Fuhuş Operasyonunda Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da sevgili oldukları öğrenilen iki kişi, "fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla gözaltına alındı. Sevgilisi Ş.A. ifadesinde adamı kırmamak için fuhuş yaptığını söyledi.

Adana'da sevgili oldukları öğrenilen iki kişi, "fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla gözaltına alındı. Çukurova ilçesinde Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri "Hakan" kod isimli Muhammet U.'nun (31) fuhşa aracılık ettiği ihbarını aldı.

POLİSE ADRES VERİP ÇAĞIRDI

İhbar üzerine harekete geçen polis, müşteri kılığına girerek Muhammet U.'yu telefonla arayarak fuhuş yapmak için iki kadın istedi. Muhammet U., polise adres verip buraya gelmelerini söyledi.

SEVGİLİSİNİ ARAYIP 'MÜŞTERİ GELECEK EVE GEÇİN' DEDİ

Muhammet U. daha sonra sevgilisi Şirvan A.'yı (29) onun arkadaşı Dilek P.'yi (31) arayarak eve geçmelerini, fuhuş için müşteri geleceğini bildirdi. Kadınlarda verilen adrese geçti. Bir süre sonra müşteri kılığındaki sivil polis geldi. Polisle Şirvan A. pazarlık yapıp kadın başına 200 lira Muhammet U.'ya verilmek üzere de 50 lira aldı. Polis, seri numarası önceden alınmış paraları Şirvan A.'ya verdikten bir süre sonrada kimliğini göstererek Muhammet U. ile Şirvan A.'yı gözaltına aldı. Dilek P. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

"SEVGİLİM BENİ FUHŞA ZORLADI"

Dilek P. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Muhammet U. ise ifadesinde fuhşa aracılık etmekten daha önce de cezaevinde yattığını, fuhuş yapmak isteyen Dilek ve Şirvan'a zaman zaman taksisiyle yardımcı olduğunu, zaman zaman da kadınları müşteri yönlendirdiğini söylediği öğrenildi.

KIRMAMAK İÇİN FUHUŞ TEKLİFİNİ KABUL ETMİŞ

Şirvan A.'nın ise ifadesinde Muhammet ile bir süre önce tanıştığını ve sevgili olduğunu, daha sonra da Muhammet'in fuhuş teklifinde ısrar ettiğini, kırılmaması için kabul ettiğini söylediği öğrenildi. Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen sevgililer adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Adana Emniyet Müdürlüğü Çukurova Şirvan 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title