Haberler

"Sevgili Atatürk, Olmasaydın, Olmazdık"

Güncelleme:

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 77. yılında Ege Üniversitesi öncülüğünde bir dizi etkinlik düzenleniyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Ege Üniversitesi'nde de Atatürk'ün 77. ölüm yıl dönümü dolayısıyla saat 09.05'te Ege Üniversitesi Rektörlüğü Bahçesi'nde bulunan Atatürk Büstüne çelenk sunuldu.

Çelenk sunma ve saygı duruşu törenine Ege Üniversitesi üst yönetimi, senato üyeleri, öğrenciler ve çalışanları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasından sonra Ege Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Bülent Özkan kısa bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Bülent Özkan " Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının yıl dönümünde onu minnet ve özlemle anıyoruz. Sevgili Atatürk, olmasaydın, olmazdık, sana minnettarız" diye konuştu. Törende Prof. Dr. Bülent Özkan, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'ın 10 Kasım mesajını da okudu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ege Üniversitesi Bülent Özkan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title