Haberler

Sevgi Evleri'ne Ziyaret

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediyesi İnsan Hakları Komisyonu, Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

Haliliye Belediye Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı'na bağlı 'Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret ederek, kıyafet yardımında bulundu.

Haliliye Belediye Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Emir Elden, komisyon üyeleri Erdal Deniz, Mahmut Saatçi ve Mehmet Keskin, Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri; Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı'na bağlı 'Sevgi Evleri'ni ziyaret etti.

Haliliye Belediyesi tarafından kirası ödenen 3 evi ziyaret eden meclis üyeleri, 'Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarla sohbet ederek, taleplerini dinledi. Bakıcılar ve yetkilileri ile de görüş alışverişinde bulunan meclis üyeleri, daha sonra çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

'BAŞKANIMIZ BU ŞEYLERİ ÇOK ÖNEMSİYOR'

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Haliliye Belediye Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Emir Elden, "İnsan hakları komisyonuna Sevgi Evlerinin ziyaretiyle ilgili bir madde gelmişti. Bu doğrultuda, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte sevgi evlerini ziyaret ettik. Çam sakızı çoban armağanı da olsa elimizde hediyelerle geldik. Çocuklarımızın yaşam şartlarını inceledik. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu Sevgi Evini de Haliliye Belediyesi olarak kiralarını biz ödüyoruz. Sayın başkanımız Fevzi Demirkol bu konuda düşünceli olduğu için bu tür şeyleri çok benimsiyor" dedi.

Komisyon üyesi Mehmet Keskin ise Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'da da var olan Sevgi Evlerine herkesin kendince yardım etmesi durumunda şartların daha iyi olacağına kanaat getirdiklerini kaydetti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Keskin Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title