Haberler

Sevgi Evleri Çocuklarının Fayton Sefası

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara bir sürpriz yaparak ilçede faaliyete başlayan faytonlarla onlara bir şehir turu yaptırdı.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara bir sürpriz yaparak ilçede faaliyete başlayan faytonlarla onlara bir şehir turu yaptırdı.

Nasreddin Hoca Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Nasreddin Hoca Sevgi Evleri Müdürü Sami Koçak ve Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı.

Fayton turu öncesi Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Başkan Akkaya, "Akşehir Nasreddin Hoca Sevgi Evlerinde kalan minik yavrularımıza faytonla bir şehir turu yaptıralım istedik. Akşehir Belediyesi olarak minik yavrularımıza Akşehir'imizi tanıtıp, gezdirelim düşüncesi ile böyle bir etkinlik düzenledik. Daha önce de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İlkokul öğrencilerimize böyle bir tur düzenlemiştik. İnşallah daha sonra da Engelli vatandaşlarımıza, Huzur Evindeki yaşlılarımıza Akşehir Belediyesi olarak faytonla şehir turu yaptıracağız" dedi.

Sevgi Evleri Kurum Müdürü Sami Koçak da, Başkan Akkaya'ya bu güzel organizasyon için teşekkür ederken, faytonla gezi yapan Sevgi Evleri çocukları geziden çok keyif aldıklarını belirterek Başkan Akkaya'ya teşekkür ettiler. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nasreddin Hoca Salih Akkaya Akşehir Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title