Haberler

Sevgi Evi" Gençlerini Sevindiren Hediye

Muğla'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri'nde kalan ve üniversiteyi kazanan gençlere Vali Amir Çiçek tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.

Muğla'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri'nde kalan ve üniversiteyi kazanan gençlere Vali Amir Çiçek tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.

Sevgi Evleri'nde kalan ve üniversite sınavlarında başarılı olan gençler Vali Çiçek tarafından düzenlenen törende ödüllendirildi. Muğla Valili 75. Yıl Toplantı salonunda düzenlenen törene Çiçek, eşi Hülya Çiçek ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu katıldı.

Çiçek, Fethiye Şükrü Bircan Kreş Çocuk Destek Merkezi ve Fethiye Sevgi Evi Erkek Yetiştirme Evinde kalan ve üniversite sınavında başarı olan gençlere ödüllendirme sözü verdiğini hatırlattı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlardan toplam 13 gencin sınava girdiğini ve 12'sinin başarılı olduğunu belirten Çiçek,  şöyle konuştu:

"Bir anne baba çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek ve yararlı bir insan olması için uğraşır. Bu gençlerimiz de anne ve babası olarak devletimizin himayesinde yetişiyor. Bu gençlerimizin başarıları ile övünüyoruz. Bugüne kadar gece gündüz yanınızda olan devletimiz, valiliğimiz, müdürlüğümüz bundan sonra da yanınızda olacak."

Çiçek, üniversiteyi kazanan gençlerin gelecekte çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Çiçek ve eşi üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazanan gençlere tablet bilgisayar ve kitap hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Amir Çiçek Fethiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title