Haberler

Sevgi Evi Çocukları Yeni Yıla, TÜMKASDER ile Girdi

Güncelleme:

TÜMKASDER Kadın Kolları Komisyonunun, Sevgi Evi Çocuklarına yönelik yılbaşı programında, hediyeler ve palyaçoların renkli atmosferiyle benzersiz bir eğlence akşamı yaşandı. TÜMKASDER Kadın Kolları Başkanı Meral Çetinkaya, "Sevgiye muhtaç çocuklarımızın yüzündeki gülümseme, her şeyden daha değerlidir" dedi.

TÜMKASDER, sosyal dayanışma etkinliklerinde çok farklı kulvarlarda faaliyetler üretmeye, muhteşem organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Yılbaşında Sevgi Evi Çocuklarıyla bir araya gelen TÜMKASDER Kadın kolları komisyonu, çocukları eğlendirerek, onların bu gecelerine farklı mutluluklar katarak, gülümsemelerini sağlayarak benzersiz bir etkinliği gerçekleştirmiş oldular. Sevgi Evine ayni yardımların yapıldığı, çocuklara birbirinden güzel hediyelerin verildiği etkinlik, muhteşem bir mutluluk tablosunun yaşanmasına vesile oldu.

TÜMKASDER Kadın Kolları Başkanı Meral Çetinkaya, bu özel çalışmayı özellikle tertip etmek istediklerini, Sevgi Evi Çocuklarına benzersiz bir mutluluk ortamı yaşatabilmenin farklılığını kendilerinin çok sevindirdiğini ifade ederek, "Yılbaşı geceleri, oyun ve eğlence ortamı olarak kutlanılır. Oysa, mutluluğa, eğlenceye, sevgiye ihtiyacı olan toplumumuzun nice mazlum kesimleri de var. Biz onların bu gecede bizden daha çok mutlu olmalarını sağlayacak nitelikte bir çalışma ortaya koymamız lazımdı. Canlı müzik eşliğinde danslar, birbirinden güzel oyunlar, eğlenceler, hediyeler ve palyaçolarımızla Sevgi Evi Çocuklarımıza harika bir yılbaşı ortamını yaşatmaktan gerçekten memnun olduk" dedi.

Kadın kolları Komisyonunun böyle bir etkinliğe imza atmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Meral Çetinkaya, "Herkesin farklı bir eğlence kültürüyle yaşadığı bu geceyi, Sevgi Evi Çocuklarımızın mutluluğu için başta Kadın kolları yönetim kuruluma, katılım gösteren tüm hanım kardeşlerime, Sponsorlarımız Nazar pastanesi, bay balon, Atikup düğün salonu, kokoş süs ve hediyeleri ile gecemize renk veren tüm iş adamlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu mazlum ve sevgiye muhtaç küçük kardeşlerimize, yeni yılın ilk günlerinde hiç unutamayacakları bir eğlenceyi tattırmaya çalıştık. Hediyelerimizle onların yüzlerindeki gülümsemeyi artırmaya çalıştık. İnşallah, onların gözlerindeki ışıltıyı sene boyunca da sürdürecekleri bir sevgi ortamını da hep beraber oluştururuz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meral Çetinkaya Yılbaşı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title