Haberler

Sevenleri, Hüsnü Çoban İçin 40 Yemeği Etkinliği Düzenliyor

Güncelleme:

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokakların fenomen karakterlerinden Hüsnü Çoban için Facebook'ta 'kırkı yemeği' etkinliği açıldı.

Arka Sokaklar dizisinin fenomen seyircileri dizide hayatını kaybeden Hüsnü Çoban'a 'kırkı yemeği' etkinliği düzenliyor. Hüsnü Çoban'ı kim öldürdü, Arka Sokaklar bitti mi gibi soru işaretleri ise dizinin hayranları tarafından yoğunca merak edilen konular arasına girdi.

DİZİDE HAYATINI KAYBETTİ

Her şey dizinin efsanevi karakteri başkomiser Hüsnü Çoban'ın girdiği silahlı çatışmada vurulması ile başladı. Dizinin fenomen izleyicileri öldüğü yönünde haberlerin yapıldığı Hüsnü Çoban için ilginç bir kampanyaya imza attı ve cenaze töreni düzenleyeceğini duyurdu. Cenazeye 100 binin üstünde kişi 'gidiyorum' derken, 70 bine yakın kişi de 'gitmeyi düşünüyorum' dedi.

CENAZEDEN SONRA KIRK YEMEĞİ

Bu çılgınlığın ardından Hüsnü Çoban'ın 'Kırkı Yemeği'ne gidiyoruz etkinliği açıldı. Etkinliğin tanıtımı için ise ''Memur maaşı ile 7 çocuğa bakan adam gibi adamın kırk yemeğini yapıyoruz'' denildi. Etkinliğe "katılacağım" diyenlerin sayısı kısa sürede 27 bini buldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

dadaşım:

ne kadar boş insan var bu ülkede

14
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

hergün onlarca vatan evladı şehit oluyor yazık sizin gibilere

12
0
yanıtYanıtla
realist07:

bizim millet ölmüş te gömen yok. daha 100 yıl önce cepheye koşan çocuklardan şimdi dizi karakterinin cenezesine koşan koca koca bireyler olduk gittik. önce Allah sonra şehitler affetsin

6
1
yanıtYanıtla
meriha:

bu olayı bilmem kaç bin kişi mizah için yapıyoruz bunu anlamayacak olan geri zekalılar bize geri zekalı diyor. insanların ne yaptığı sizi hiç ilgilendirmez iyi yorum yapabilirsiniz ama hakaret etme hakkınız yok. hadi eyw

6
0
yanıtYanıtla
esma:

abi malların olay yaptığı şeye bak gül geç

yanıt1
yanıt0
ismail:

haklısın merihacım insanlarımız çok değişmiş

yanıt0
yanıt0
murat:

oğlum adam bu olayla ataturkü bağdaştırmış bize salak diyo önündeki aynayı çekmeyim dedimmmmm

yanıt1
yanıt0
asiltürk:

allah akıl fikir versin ne deyim

5
0
yanıtYanıtla
TC CAN:

YUHHHH DİYORUM YAZIKLAR OLSUN NE KADAR BASİTLEŞTİRDİNİZ. .

5
0
yanıtYanıtla
mustafa aktasMobil-ANDROID:

yazıklar olsun lanet olsun bu insanlara bu memlekete acaba hayatlarında 1 kez olsun şehit cenazesine katıldılar mi?

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title