Haberler

Sevdiğiniz Sanatçılar, Çok Özel Avantajlarla Funclub'da

Güncelleme:

Funclub, CordisNetwork işbirliği ile en sevilen sanatçılara ulaşmanın en özel yolunu sunuyor.

Eğlence dünyasının yeni portalı Funclub, yıldız isimlerin konser ve etkinliklerine öncelikli olarak katılabilmenin yanı sıra, ünlü isimlerin özel tasarımlı ürünlerini de satın alabilme imkanı tanıyor.

Cardtek Group şirketlerinden CordisNetwork Focus ve Funclub işbirliğiyle, eğlence dünyasına yön verecek yeni portal yayın hayatına başladı. Üyelerine, Türkiye'nin ve dünyanın en ünlü sanatçılarının organizasyonlarına katılma imkanının yanı sıra, bir çok farklı avantaj sağlayan Funclub, internet sitesi ve mobil uygulamalarda, İOS ve Android aplikasyonlarıyla işleyen bir sistem olarak tasarlandı.

Türkiye'de bir ilk

Türkiye'deki sanatçıları bir araya getiren ilk resmi hayran sitesi, www.funclub.com.tr'yi ziyaret eden kullanıcılar, sevdikleri sanatçıların konser ve programları ile ilgili bilgi edinebiliyor, fotoğraf ve videolarını inceleyebilmenin yanı sıra, sosyal medyada gerçekleştirdikleri paylaşımları görebiliyorlar. Site üyeleri ise, bu organizasyonların biletlerini herkesten önce satın alabilme imkanının yanı sıra, konserler sırasında çeşitli sürprizlerle de karşılaşıyorlar.

Funclub'ın sanatçı listesinde, Aynur Aydın, Bengü, Burcu Güneş, Demir Demirkan, Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, Funda, Gökhan Sanlıman, Göksel, Gülşen, İrem Derici, Meyra, Model, Nil Karaibrahimgil, Ozan Çolakoğlu, Pentegram, Rafet El Roman, Sarp Gencarslan, Serdar Ortaç, Sertab Erener, Soner Sarıkabadayı, Teoman, Yalın, Yusuf Güney, Ziynet Sali gibi yıldızlar bulunuyor.

Özel Tasarımlı Lisanslı Ürünleri funclub.com.tr'de

Funclub üyeleri sevdikleri sanatçılara özel ürünlere de sadece site üzerinden sahip olabiliyorlar. Sanatçıların seçtikleri ve sadece Funclub üyelerine özel olarak tasarlanan ürünler site üyelerine sunuluyor.

Hayranlar Artık Eğlence Dünyasının Tam Kalbinde

CordisNetwork, Funclub sitesinin tüm sistem altyapısını hazırlayarak yönetimini gerçekleştiriyor. Geliştirilen sistemle üye olmak isteyenler internet üzerinden siteye kayıt yaptırıyorlar. Kayıt sonrası üye kartının hazırlanması ve kişisel bilgilerin saklanması aşamasında sistem güvenliğini sağlayan CordisNetwork aynı zamanda 7/24 müşteri hizmetlerini de veriyor. Üyeler, site üzerinden kartlarına yapılacak özel yüklemelerle, katılacakları organizasyonlarda kendilerine özel avantajlarla karşılaşıyorlar.

Focus ve Funclub ile gerçekleştirilen işbirliğinin eğlence dünyasına yeni bir soluk kazandıracağını belirten CordisNetwork Genel Müdür Yardımcısı Hasan Murat Yağcı, "Böylece tüm dünyadaki "resmi fun club"lardan çok daha fazla olanağa sahip bir siteyi hayata geçirdik. Hayranlar, bu sayede sevdikleri sanatçılarla etkileşime girip onlarla ilgili her tür habere ilk elden ulaşabilecekler. Bunun yanında sitenin kişiye özel kampanyalarından da faydalanarak çok renkli bir eğlence dünyasının içine adım atacaklar."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title