Haberler

Sevdiği Kıza Düğün Hediyesi Olarak Böbreğini Hediye Etti

Güncelleme:

Balıkesir'de 8 ay önce Esin Kıran ile nişanlanan Enes Kurt, 6 ay önce böbrek yetmezliğine giren Kıran'a "Düğün hediyem" diyerek böbreğini bağışladı.

Balıkesir'de aynı iş yerinde çalışan ve 2 yıllık birlikteliklerini evlilikle sürdürme kararı alan ve 8 ay önce Esin Kıran ile nişanlanan Enes Kurt, 6 ay önce böbrek yetmezliğine giren nişanlısına 'Düğün hediyem' diyerek böbreğini bağışladı.

EVLİLİK KARARI ALDILAR

Elektrik trafosu üreten firmada çalışan Esin Kıran ve Enes Kurt, aynı işyerinde 2 yıl önce başlayan arkadaşlıklarını 8 ay önce nişanlanarak evlilik yoluna taşıdı.

NİŞANLISI YARDIMA KOŞTU

Bağışıklık sistemi bozukluğu MPGN hastası olan ve 2001 yılında bu hastalığa bağlı olarak böbrek yetmezliğine giren Esin Kıran'a, annesi Kadriye Keskinoğlu'nun bağışladığı böbrek nakledildi. Hastalığı nedeniyle 13 yıl kullandığı böbrek şu an yüzde 5 oranında çalışmaya başlayınca yeniden böbrek yetmezliğine giren Esin Kıran, çaresizlik içindeyken nişanlısı yardımına koştu.

BÖBREĞİNİ HEDİYE EDECEK

Nişanlısı ile 16 Haziran'da Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezi'ne başvuran Esin Kıran, yapılan testler sonucunda Enes Kurt'un verici olmasında teknik olarak sakınca olmadığını öğrendiklerini, dosyayı tamamladıklarını ve şimdi etik kurulun vereceği kararı beklediklerini söyledi. Genç nişanlılar, etik kuruldan geçerse nikah masasına oturmadan ameliyat masasına yatacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Enes Kurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (7)

CTRL V:

Gönül Kime Söz vermişse.. AŞK Onda Güzeldir..

12
0
yanıtYanıtla
GUZEL HABER:

Tahmin yürütmek istiyorum: :) Simdi damat beyin annesi sayin kayinvalide her zaman gelin hanimin basina kakicak burumu ve o böbregin oglundan alinmamasi icin eminim elinden geleni yapmistir... :) Hayir basimiza geldi ordan biliyorum; amcam ogluna babasi olarak böbregini verdi, babannem de ''saglikli cocuk doguramadin olan benim ogluma oldu'' diye yillardir yengeme yani gelinine dirdir yapar... :) Yani kabak hep gelinlerin basina patliyor... :) Ayrica bu yürekli damadi taktir ediyorum, sonsuza dek mutlu olsunlar. Umarim bosanma felan olmaz da, sonra ''way geri ver böbregimi'' durumumlari olmasin mahkeme köselerinde. :)

10
0
yanıtYanıtla
GUZEL HABERndr_hh@live.de:

Ayrica eklemek istiyorum, coookkk tatlilar be MasAllah... :)

yanıt0
yanıt0
kurtoglu:

bugun duydugum en guzel haber

8
0
yanıtYanıtla
süvari:

aşk romantik bir eylem değildir

6
0
yanıtYanıtla
naiba:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazıncok duygulandim.ask budur.ey aski anlamayanlar

4
0
yanıtYanıtla
eyn_28:

CİCİM AYI BİTİMİ BIKARLAR: OZAMAN NE OLACAK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title