Haberler

Evlenme Teklifini Kabul Etmeyen Genç Kız ile Annesini Bıçakladı

Güncelleme:

Adana'da evlenme teklifini kabul etmeyen 18 yaşındaki Gülbahar Demir ile annesini bıçaklayıp kaçan H.N. hakkında 19.5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da evlenme teklifini kabul etmeyen 18 yaşındaki Gülbahar Demir ile annesi 42 yaşındaki Fatma Demir'i bıçaklayıp kaçan 24 yaşındaki H.N. hakkında 19.5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Anadolu Mahallesi'nde oturan H.N., aynı mahalledeki Gülbahar Demir'e aşık oldu. Genç kızı evlenmek için ailesinden isteyen H.N., teklifine olumsuz yanıt aldı.

Geçen 18 Aralık'ta annesi Fatma Demir ile birlikte yaşayan Gülbahar Demir'in evine giden Hakan Naynal, zorla içeri girdi. Gülbahar ve Fatma Demir ile tartışan H.N., önce tokat attığı genç kızı sonra da kendisini engellemeye çalışan annesini bıçakla yaraladı. H.N. olay yerinden kaçarken, karnından yaralanan Fatma Demir ile kızı sol bacağından bıçaklanan Gülbahar Demir, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

'KAFAMA SİLAH DAYADI'

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polislere başından geçenleri anlatan Gülbahar Demir, ilk ifadesinde şunları söyledi:

"H.N. zorla evimize girip konuşmak istediğini söyledi. Ben de istemediğimi söyledim. Tartışırken bana tokat attı. Belinden çıkardığı bıçakla beni ve kendisini engellemeye çalışan annemi yaraladı. Daha önce evlenmek için beni ailemden istemişti ama kabul etmemiştim. Ailem de okumamı istediği için evlenmemi istememişti. Buna rağmen beni rahatsız etti. Olaydan 3 ay önce de kafama silah dayayıp 'Benimle sevgili olacaksın, yoksa seni öldürürüm' diye tehdit etmişti. Olay duyulup büyümesin diye o zaman şikayetçi olmamıştık."

ANNE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Genç kız, H.N.'ın yakalanıp cezalandırılmasını isterken, annesi Fatma Demir ise aile büyüklerinin araya girdiğini belirterek şikayetinden vazgeçti. Firari şüpheli H.N. hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı da, 'Öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama ve konut dokunulmazlığını ihlal' suçlaması yönelttiği H.N. 'ın 19.5 yıl hapis cezası istemiyle yargılanması için iddianame hazırladı. İddianame, Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Demir Yüreğir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title