Haberler

Sesob'den TBMM Başkan'ı Yılmaz'a Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz'ı ziyaret etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz'ı ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TBMM Başkanı Yılmaz, Sivaslıların desteği sayesinde bu görevlere geldiğini belirterek, "Esnaf teşkilatının başkan ve yöneticileriyle bir arada olmak beni de mutlu etti. Sivas'ı ve Sivaslıları çok seviyorum. Onların desteği olmasa bu makamlara gelemezdim. Makamlar geçicidir ama önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Ben giderim adım kalır, dostlar bizi hatırlasın" ifadelerini kullandı.

Görev gelirken, partisinde de destek aldığını kaydeden Yılmaz, her zaman hizmete hazır olduklarını vurgulayarak, " Sivas'ın sorunları ve sıkıntılarıyla yakından ilgilenmeye ve yatırımlar noktasında desteğimize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal da TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın Milli Savunma Bakanlığı yaptığı dönemde de güzel çalışmalar ve hizmetleri bulunduğunu belirterek, "Gerek bakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle gerekse de çalışmalarıyla her zaman Sivas'ın sorunlarıyla yakından ilgilenmiş, yatırım yapılması için de elinden gelen gayreti göstermiştir" değerlendirmesinde bulundu.

Yılmaz'ın TBMM Başkanlığına seçilmesi Sivaslıları gururlandırdığını vurgulayan Köksal, şunları kaydetti:

"Meclis Başkanımız, esnaf teşkilatımıza gerek bakanlığı, gerekse de diğer görevlerinde bulundu süre içerisinde her zaman yardımcı olmuş, sorunlarımızın çözümünde bizlere katkı sağlamıştır. Ankara'ya yaptığımız ziyaretlerde her zaman bizlerin yanında yer almış ve Sivaslılarla yakından ilgilenmiştir. Çalışkan, azimli, güler yüzlü, Sivas aşığı olan değerli Meclis Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, ülkemiz ve ilimiz için daha güzel hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Beşir Köksal Türkiye Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title