Haberler

Sesob Başkanı Köksal'dan, AK Parti'ye Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Ziya Şahin ve Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Neslihan Dereli’yi ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, AK Parti İl Başkanlığı'na seçilen Ziya Şahin ve Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Neslihan Dereli'yi ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte önce AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli'yi ziyaret eden Köksal ve beraberindekiler, daha sonra İl Başkanı Ziya Şahin'i ziyaret etti.

Esnaf teşkilatı olarak siyasi partileri önemsediklerini, partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu ifade eden Köksal, Sivas'ın ve esnafın sorunlarının çözümünde ve ilimize yapılacak yatırımlarda AK Parti'nin de katkısının büyük olduğunu belirterek, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sorunların çözümünde hep birlikte çalışmaya gayret gösteriyoruz. Teşkilat olarak siyasi parti ayrımı yapmadan kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Ak Parti ile her zaman uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Genel kurul sonrasında tekrar seçilerek güven tazeleyen İl Başkanımız Ziya Şahin'in şahsında yönetim kurulu üyelerine, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Dereli ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ise, güzel bir kongre süreci geçirdikten sonra çalışmalara devam ettiklerini belirterek, milletvekilliği seçimleri için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını söyledi.

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Ömer Işık, Hakan Demirgil, Raif Aydın ve Mehmet Akgül'de yer aldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşir Köksal Ziya Şahin Ak Parti Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title