Haberler

"Seslerle Anadolu" Tekirdağ'da Sahnelendi

Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde kapalı gişe sahnelenen "Seslerle Anadolu" adlı müzikli oyun, AnadoluJet ulaşım sponsorluğunda Tekirdağ'da sahnelendi.

Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde kapalı gişe sahnelenen "Seslerle Anadolu" adlı müzikli oyun, AnadoluJet ulaşım sponsorluğunda Tekirdağ'da sahnelendi.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Değirmenaltı Yerleşkesi'ndeki Piramit Salonda sahnelenen ve araştırma ve metni Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Şadi Erdoğan, beste ve türkü düzenlemesi ise Ali Aykaç tarafından yapılan oyunda, Anadolu'nun türküleri, danslarla harmanlanarak anlatıldı.

Anadolu tarihinin, kendi topraklarından çıkan ritm ve ses ile farklı bir anlam kazandığı eser, Tekirdağ'da büyük beğeni topladı.

Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Tekirdağ ve Çorlu Belediyeleri, Tekirdağ ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odaları, Çorlu Kaymakamlığı ve Namık Kemal Üniversitesi'nin katkılarıyla sahnelen oyunu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım ile akademisyenler ve vatandaşlar izledi. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title