Haberler

Ses Kayıt Teknolojisinde Profesyonel Devrim

Güncelleme:

Ses kayıt cihazlarının uzman markası Philips, yeni Voice Tracer DVT serisiyle standartları yükseltiyor.

Serinin Türkiye pazarına sunulan modelleri DVT1000, DVT3000 ve DVT5000, üstün özellikleriyle rakipleri arasından kolayca sıyrılıyor.

Philips, ses kayıt teknolojisinde yeni ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni Philips Voice Tracer serisi, farklı ihtiyaçlara yönelik; şık, akılcı ve farklı modellerle segmentindeki ürünler arasından kolayca fark ediliyor.

Serinin DVT1000 modeli, mükemmel not kaydı için tasarlandı. Voice Tracer DVT1000, notlarınızı ve fikirlerinizi hareket halindeyken kaydedebilmeniz için mükemmel bir ses kaydedici. 2 mikrofonlu stereo kayıt özelliği sayesinde, fikirleriniz en iyi stereo kalitesiyle kaydediliyor. Kristal netliğinde oynatma için stereo MP3 kayıt özelliğine de sahip olan DVT1000, eller serbest kayıt için ses ile etkinleştirme fonksiyonuna da sahip. Anında kayıt için tek dokunuşla kullanım kolaylığı sunan DVT1000, Windows, Mac OS ve Linux için "Tak ve Çalıştır" kolaylığı da sunuyor. Net kayıt durumu bilgileri için geniş ekrana sahip olan ürün, 2 GB dahili belleğin yanı sıra dilediğinizce uzun kayıtlar alabilmeniz için Micro SD bellek kartı yuvasına da sahip. Dosyalarda kolay gezinme için zaman etiketli kayıt ise DVT1000'in bir başka özelliği.

Hassas konuşma kaydı için önerilen model ise DVT3000. Cihazda yer alan otomatik ses ayarları ile optimum kayıt kalitesi için, farklı ortamlarda farklı ses ayarlarının belirlenmesini sağlayan AutoAdjust kayıt teknolojisi, ses sinyalini ölçerek kayıt ortamına mükemmel uyum sağlanmasına olanak tanıyor. En net sesler için yüksek kaliteli mikrofon, stereo MP3 kayıt, metal mikrofon ızgarası, DVT3000'in kalitesini gözler önüne seriyor. Windows, Mac OS ve Linux için Tak ve Çalıştır özelliği, alınan kayıtların kolay şekilde bulunabilmesi için takvim arama, kolay cihaz yerleştirme için entegre katlanarak açılan stand, net kayıt durumu bilgileri için geniş ekran DVT3000'in öne çıkan özellikleri arasında. 2 GB dahili bellek ve Micro SD bellek kartı da ürünün diğer avantajlı yönleri.

Üstün uzaktan kayıt özellikleri ile DVT5000, serinin bir diğer modeli. Dahili 3 mikrofonlu AutoZoom kayıt ile DVT5000; dersleri, uzaktan gelen sesleri ve konuşmaları kusursuz ses kalitesinde kaydetmek için mükemmel bir seçenek. AutoZoom teknolojisi, çevredeki gürültüyü azaltarak kayıtların net ve anlaşılır şekilde yapılmasını sağlıyor. Metal mikrofon ızgarasıyla net sesler için en iyi donanım sağlanırken, tek bir kelimeyi bile kaçırmamak için ön kayıt özelliği de DVT5000'in artıları arasında yer alıyor. Stereo MP3 kayıt, alınan kayıtların kolay şekilde bulunabilmesi için takvim arama, entegre katlanarak açılan stand, rahat çalışma için akıllı tuşlar, 4 GB bellek ve MicroSD kart desteği, DVT5000'i farklı kılan özelliklerden sadece birkaçı. Mükemmel oynatma için özel kulaklıklarla birlikte gelen DVT5000, profesyonel bir ses kayıt cihazından beklenen tüm özelliklere sahip.

Philips Voice Tracer serisi DVT1000 109 TL, DVT3000 149 TL, DVT5000 ise 239 TL'lik fiyat etiketine sahip.

Philips ses kayıt cihazları Fender kazandırıyor!

Philips, yeni Voice Tracer serisinin kullanıcılarla buluşmasını çok özel bir yarışma ile kutluyor. Philips Voice Tracer Facebook sayfasına kayıt olan ve sayfayı beğenen kullanıcılar, diledikleri enstrumanla çalacakları bir şarkıyı kaydediyor ve Philips Voice Tracer Facebook sayfasına yüklüyor. En çok beğenilen, en çok oyu alan kullanıcı, orijinal bir Fender Eric Clapton gitarın sahibi oluyor. Beğeni sırasına göre en fazla oyu alan 10 kişi ise DVT5500 model ses kayıt cihazı kazanıyor. Yarışma 01 Eylül 2012 tarihinde başlıyor ve 31 Ekim 2012'de sona eriyor. Kazananlar ise Kasım ayının ilk haftasında açıklanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Facebook Philips Türkiye Linux Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title