Haberler

Servis Minibüsünü Durdurup Arkadaşını Kurşunladı

Güncelleme:

Aksaray'da bir beton fabrikasında çalışan Polat Şahin, henüz nedeni belirlenemeyen sebepten servis minibüsündeki arkadaşı Uğur Çayır'ı 7 kurşunla ağır yaraladı.

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Bir beton fabrikasına ait işçileri taşıyan Mustafa Sert, yönetimindeki 68 KY 898 plakalı minibüsle, işçileri kent merkezinden alıp, Gülağaç İlçesi'ndeki fabrikaya götürmek üzere yola çıktı. Bu sırada işçilerden Polat Şahin, sürücünün başına tabanca dayayıp minibüsü durdurmasını istedi.

KURŞUN BAŞINI SIYIRIP GEÇTİ

Minibüste bulunan işçi arkadaşlarını indiren Şahin, Uğur Çayır'ı ise durdurup tabancayla ateş açtı. Vücuduna 7 mermi isabet eden ve ağır yaralanan Çayır, kanlar içinde kalırken sürücü Sert, Şahin'e müdahale etmek istedi. Ancak Şahin, bu kez Sert'in üzerine ateş açtı. Kurşun Sert'in başını sıyırıp geçti.

SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Çayır, arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Saldırgan Şahin ise olay yerinden kaçtı. Polis, Şahin'in yakalanması için çalışma başlattı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Sert Şahin Uğur Aksaray Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

halil İbrahim:

Yalan haber yapipta milletimizin yaniltmayin lütfen olayın içinde bende vardım bu şekilde olmadı yalan haberi bırakın

5
0
yanıtYanıtla
İbrahim:

Soforun başına silah dayama felan yok bende olay yerindeydi adam bi dakika dur dedi şoför daha durpta kapıyı açarken beraber ateş etmeye başladı mudele ettik ama bize ateş etmedi sadece silahı bize doğrulttu adam o sinirle bizide vurabilirdi ve açık alandaydik müdahale edemedik giriş acisindaydik çünkü ve surunu kaybetmiş bi insana polis bile yaklaşmaz çünkü adam sürekli ateş etti ve mermiyi saydı bitince yaklaşırlar diye evet çok istedik önüne atlamayı ama yapamadık ben mudale ettiğimde bana doğrulttu silahı karışma dedi bu kadar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title