Haberler

Servis Minibüsü ile Hafriyat Kamyonu Çarpıştı: 4 Yaralı

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHASancaktepe'de bir servis minibüsü ile hafriyat kamyonun çarpıştığı kazada minibüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçesine girdi.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA

Sancaktepe'de bir servis minibüsü ile hafriyat kamyonun çarpıştığı kazada minibüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçesine girdi. Kazada serviste bulunan 3 kişi ile birlikte işyeri çalışanı 1 kişi yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Hilal mahallesi Paşaköy caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 34 EY 2188 plakalı içi yolcu dolu servis minibüsü kavşaktan caddeye çıkan 01 CZF 02 plakalı hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs yol kenarındaki bir fabrikanın bahçesine girdi. Bahçedeki güvenlik çalışanlarının kaldığı konteynere parçalayan minibüs bir araca da zarar verdikten sonra durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kazada serviste bulunan 3 kişi ile birlikte konteynerde bulanan bir güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulahslarla hastaneye kaldırılırken hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Kazayı yara almadan atlatan minibüsteki bazı yolcularında birbirlerine sarılarak ağladığı görüldü. Kazada bahçede buluna bir araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

OTOBÜSE ARKADA ÇARPTI

Öte yandan başka bir kazada D-100 Karayolu Ankara istikameti Acıbadem mevkiinde meydana geldi. 34 PA 4349 plakalı otomobil durağa yanaşan İETT yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada yaralanan sürücü vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafında araçtan çıkarılarak ambulansa kondu. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sancaktepe Paşaköy 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title