Haberler

Servis Minibüsü ile Çarpışan Otomobil Dere Yatağına Uçtu

* Ters dönen araçtaki sürücü ile eşi kurtarılmayı bekledi.

* Ters dönen araçtaki sürücü ile eşi kurtarılmayı bekledi.

Yaralı Gönül Öztürk sedyeye bağlanarak vatandaşların da yardımıyla dere yatağından çıkarıldı.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN / İstanbul DHA

Ümraniye'de servis minibüsü ile çarpışan otomobil bariyerleri aşarak dere yatağına uçtu. Kaza sonrası otomobilin sürücüsü ile yanındaki eşi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 08.00 sıralarında Ümraniye Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gültekin Özay yönetimindeki 34 KN 0925 plakalı servis minibüsü caddede ilerlediği sırada, yan yoldan caddeye çıkan Hüseyin Öztürk'ün kullandığı 34 H 0528 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrası kontrolden çıkan otomobil köprüdeki bariyerleri parçalayıp dere yatağına uçtu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu itifaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri ters dönen araçta sıkışan Hüseyin Öztürk ile eşi Gönül Öztürk'ü dışarı çıkarttı. Gönül Öztürk sedyeye bağlanarak vatandaşların da yardımıyla dere yatağından çıkarıldı. Hafif yaralı karı koca ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ"

Kazaya karışan servis minibüsü şoförü Gültekin Özay "Araç bana vurdu, direksiyon hakimiyetini kaybettti. Daha sona da köprüden dereye uçtu" diye konuştu.

Polis ekipleri köprüdeki kırılan demir bariyerlerin yerine güvenlik şeridi çekti. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Öztürk 23 Nisan İstanbul Ümraniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title