Haberler

Servet Çetin, Sneijder'e Küfür Etti

Güncelleme:

Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçının 84. dakikasında Sneijder ile tartışan Servet Çetin, Hollandalı futbolcuya İngilizce 'F..k you' dedi, kameralara yakalandı.

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında oynanan ve Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 yendiği maçta Servet Çetin, Wesley Sneijder'e 'fuck you' dedi.

SERVET, SENIJDER'LE AĞIZ DALAŞINA GİRDİ

Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen eski Galatasaraylı Servet Çetin, orta sahadaki ikili mücadelede Wesley Sneijder ile karşı karşıya geldi ve sonrasında Hollandalı oyuncu ile yaptığı ağız dalaşı kameralara yansıdı.

İNGİLİZCE KÜFÜR ETTİ

Tecrübeli savunmacının, Hollandalı yıldıza "f..k you" şeklinde İngilizce küfür ettiği yayıncı kuruluşun kameralarına yansıdı. Sneijder'in verdiği cevap görünmezken, Servet Çetin'in el hareketleri ile bu sefer de Türkçe bir küfür ettiği öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mersin İdmanyurdu Wesley Sneijder Servet Çetin Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

gs limobilWeb@haberler.com:

Nankör yıllarca gs ni ekmeğini yedin biraz centilmen ol kazma

16
7
yanıtYanıtla
NiğdeliMobil-IOS:

Ulan ben Galatasarayın ekmeğini yesem bırak kalite futbolcusunu malzemecisini sırtımda taşırım bunlar eğer yapmışsa kompleksten ileri geliyor Mütevazi olmak gerekiyor Atamız sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severdi

14
6
yanıtYanıtla
fb.li:

Serveti buraya çıkaran bu görüntüleri veren yayıncı kuruluş Meloya da özel çekim yapsında bak neler göreceksiniz. . . . Bunun daha ağırları var. . . . . Melo TC. Liginde hakemlerden dokunulmazlık almış herhalde. . . . Pislik yapmadığı maç yok. . . .

7
12
yanıtYanıtla
zlatan7:

bu fenevvlileğ harbiden ezik. . . kardeşim penaltı olmayan pozisyondan penaltı aldınız hala gelip buraya çemkiriyosunz ne onursuzsunuz. . sizdeki emre volkan varken türkiyede pislik olarak kimseye laf söylemeye çalışmayın.

13
5
yanıtYanıtla
Lütfi kayarMobil-IOS:

Yaptıysan çoook Ayıp servet efendi

15
1
yanıtYanıtla
Batmani Mobil-IOS:

Tipe bak ayran iç.

10
6
yanıtYanıtla
BUSEVGİ BİTMEZ:

kariyerini GS de kanitladin, küfür yakişmadi , unutma ekmeği GS, da yedin SERVET çetin

13
2
yanıtYanıtla
OsmanlıMobil-IOS:

Erkek gibi içinden geçeni yüzüne söylemiş Korkak milyonlarca insan gibi arkasından veya içinden söylese dahamı iyi olurdu?

6
9
yanıtYanıtla
bio:

Melonun dudak hareketlerini mi yayınlamışlar, Aydınusa yağ çekmiş galiba ince ayarda bu olsa gerek. . . Yağ çek süsleme yap ceza meza yok rakibe istediğini yap dokunulmazlık yaşa. . . . Lİgde aslan kesilen Melo Avrupa maçlarında pisi oluyor. .

5
9
yanıtYanıtla
arslanmobilWeb@haberler.com:

Arkadaslar biraz düşünün yilbasi geliyor adamlar kart gormek icin yarisiyor. Ornek vederson... Nedn aldi o karti goz gore gore.. Hic kizmadi ayrica cikti gitti... Bu fosilleri hala oynatiyorlar ya helal...

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title