Haberler

Serttaş Bakliyat'tan Darbe Girişimine Kınama

Serttaş Bakliyat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini kınadı.

Serttaş Bakliyat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini kınadı.

Mersin'de kurulu Serttaş Bakliyat'ın Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında, milli iradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini ve halkın sarsılmaz birliğini hedef alan darbe girişimini kınadıklarını belirten Serttaş, "Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş en büyük takdiri hak etmektedir. İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı diyoruz. Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye'yi büyük hedeflerine el birliği ile taşıyacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title