Haberler

Sertavul Geçidi'nde Büyük Araçların Geçişine İzin Verilmiyor

Yurtta kış- Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Sertavul Geçidi'nde büyük araçların geçişine izin verilmiyor İç Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz'e bağlayan Sertavul Geçidi'nde, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle büyük araçların geçişine izin verilmiyor.

Yurtta kış- Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Sertavul Geçidi'nde büyük araçların geçişine izin verilmiyor İç Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz'e bağlayan Sertavul Geçidi'nde, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle büyük araçların geçişine izin verilmiyor.Üç gündür devam eden kar yağışı nedeniyle bölgede ulaşım güçlükle sağlanıyor. Bölge trafik ve jandarma ekipleri, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bölgede büyük araçların geçişine izin vermiyor. Diğer araçların da zincirsiz geçişine müsaade edilmiyor.Karayolları ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. -Sertavul Geçidi'nde büyük araçların geçişine izin verilmiyor

Kaynak: AA / Güncel

İç Anadolu Bölgesi Sertavul Geçidi Akdeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title