Haberler

Sertap Erener, Dantelli Sütyeniyle Hayranlarının Karşısına Çıktı

Güncelleme:

Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinde, pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener sahne aldı. Ünlü sanatçı giydiği cesur kıyafetle yıllara meydan okuduğunu gösterdi.

Bodrum Antik Tiyatro'da Sertap Erener konserini, dizi oyuncusu Kerem Fırtına, sevgilisi Model grubunun solisti Fatma Turgut ve oyuncu Müjde Uzman'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi.

SİYAH YELEĞİN İÇİNE DANTEL SÜTYEN

Erener konserine Kırık Kalpler albümünde yer alan 'Aşk Beni' isimli parçasıyla başlamayı tercih eden ünlü sanatçı konserde giydiği siyah yeleğin içine dantel sütyen takmayı tercih etti.


"EĞLENMENİZE BAKIN"

Hayranlarına geldikleri için teşekkür ederek konsere başlayan Erener, "İyi ki geldiniz. Gelmeseydiniz tek başımıza çok hoş olmazdı. Gerçekten bu yıl konser yapmak o kadar kolay değil. Bir şekilde zor bir dönemden geçiyor bu coğrafya ve dünya bence. O yüzden kültür çok önemli bir şey ya, yaşamamız için en değerli şey. Onlardan biri de bu iletişimi de kurabilmek. Birlikte şarkılar söyleyebilmek, çünkü bence müzik bizi iyileştiriyor. Eğlenmenize bakın ve şarkılara eşlik edin, hep beraber söyleyelim" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sertap Erener Fatma Turgut Müjde Uzman Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

VOLKAN:

HALA COK GUZEL BI KADIN VE GUZELLIGINI GOSTERMEKTEN KORKMUYOR KADINDA CESARET VAR OZGUVEN VAR BIZIM TURBANLI VE CASAFLILARDA YA COK CIRKINLER YADA OZGUVENSIZ KORKAKLAR

4
22
yanıtYanıtla
vv:

hadi lennn sensiz özgüvensiz ona buna çamur atan gereksiz korkak

yanıt0
yanıt0
ece:

bence çok güzel bir kadın olmuş yabancılar açınca bir şey yok

5
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title