Haberler

Sertab, Ayrılık Gecesi Parkta Sabahlamış!

Güncelleme:

Sertab Erener'in, 18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'dan "Ayrılmak istiyorum" sözünü duyunca krize girdiği ve Maçka Parkı'nda sabahladığı ortaya çıktı.

Önceki yaz "Bu ülkede evlilik dışı ilişkilere hoş gözle bakılmıyor" diyerek Amerika'da Michigan Gölü manzarasına karşı tuttukları evde yaşamaya başlayan Sertab Erener ile 18 yıllık sevgilisi Demir Demirkan'ın ayrılığının yankısı sürüyor. Sırf Demir Demirkan çocuk istemediği için annelikten bile vazgeçen Erener'in, sevgilisi "Artık bu ilişkiye devam etmek istemiyorum, ayrılmak istiyorum" dediği gece krize girdiği ortaya çıktı.

"TEKRAR DENEYELİM" DEDİ

İddiaya göre Erener, o gece Nişantaşı'ndan yürüyerek Maçka Parkı'na gitti ve orada sabahladı. Demirkan, Erener'i sabah parkta bulup eve getirdi ve "Tamam tekrar deneyelim" dedi. Ancak kısa süre sonra Demirkan sözünü tutmadı ve yine ayrılmak istediğini söyledi. Demirkan bir süre sonra da oldukça zengin bir ailenin kızı olduğu konuşulan gençlik aşkı Seda İnce'yle Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde kameralara yakalanınca ayrılma nedeni ortaya çıktı.

HERKES NE OLDUĞUNU BİLİYOR

Sertab Erener'in hakkında mahkemeden konuşma yasağı aldırdığı Demir Demirkan, önceki akşam Model grubunun solisti Fatma Turgut'la Citys AVM'deki Balık Ev'de yemek yedi. Çıkışta yanlış anlamaları önlemek için iş arkadaşı olduklarının altını çizen ikiliden Demirkan, Erener'le bir konserde karşılaşıp kavga ettikleri iddiasına "Bu konularda konuşmak istemiyorum. Zaten herkes ne olduğunu biliyor" dedi. Demirkan yeni sevgilisi Seda İnce'yle ilgili sorulara da "Artık özel hayat konuşmak yok" cevabını verdi. Sertab Erener ise aynı saatlerde Ezra & Tuba Çetin kardeşlerin defilesindeydi.

SERTAP ERENER, DEMİR DEMİRKAN ALEYHİNE KORUMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE BAŞVURMUŞTU

Demir Demirkan'la ayrılığı gündeme bomba gibi düşen Sertab Erener, sürpriz bir adım attı, koruma istemiyle mahkemeye başvurdu.Demirkan'ın medyaya yaptığı açıklamalar nedeniyle kişilik haklarının ihlal edildiğini ve kamuoyu nezdinde küçük düşürüldüğünü öne süren şarkıcı, ayrılık konusuyla ilgili gündem oluşturulmasını arzu etmediğini ve magazin figürü olmayı reddettiğini belirtti.Tedbir talebini kabul eden mahkeme, Demirkan'ın Erener'e karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetti.Tedbir kararının 2 ay süreyle uygulanmasını kararlaştıran mahkeme, Demirkan'ın bu karara uymadığı takdirde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tutulabileceğini de kararında açıkladı.Avukatları aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Sertab Erener, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Hükümleri uyarınca korunma istedi.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Demir Demirkan Sertab Erener Maçka Magazin Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

ottoMobil-ANDROID:

levent yüksel ah etmiş olabilir

10
1
yanıtYanıtla
zehraMobil-ANDROID:

pardon ama neden bu sizi bu kadar ilgilendiriyor? ha yani bizi ilgilendirmiyor da bizim için boşuna bu gereksiz haberleri yapmayın.

8
3
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

iki çirkin günlerdir niye haber oluyor?

7
2
yanıtYanıtla
MahmutMobil-ANDROID:

yeter be Sertab Sertab

6
2
yanıtYanıtla
tanımadınmı benim ben avni:

sertap oldukça tutkulu ve samimi sevmiş. etkilenmesi normal. geçen akşam bir beyefendiyi izledim televizyonda. bu durumdaki kişi 6ay sıkıntı çekebiliyormuş. yeniden başlamak lazım. aşksız bir hayat olmaz. ertap unut gitsin kardeşim.

7
0
yanıtYanıtla
izmirli:

yani en fazla insan kendini 1 yıl harcar, 18 yıl bi kadın kendini harcatmamalı. yazık.

5
1
yanıtYanıtla
müge:

Hiçbir kadın bir erkek için ANNE olmaktan vazgeçmemeli. Hiçbir erkek için DEĞMEZ. Haber doğruysa büyük aptallık etmiş fedakarlık değil. Yazık şimdi en azından bir kızı / oğlu olurdu üzüntüsünü paylaşacak.

4
1
yanıtYanıtla
çalı dibi fanatiği:

PARKTA SABAHLIYOR VE SAĞLAM ÇIKIYOR :)))))

4
0
yanıtYanıtla
aydan şener fanatiği semih:

hepsi çirkin la bunların. adam ayrı bir tipsiz kadınlar ayrı bir tipsiz.

2
1
yanıtYanıtla
Nerdesin gelMobil-IOS:

Yok ya

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title