Haberler

Serpil Doğulu'nun Doğum Gününe Polis Müdahalesi

Güncelleme:

Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu'nun 72. yaşının kutlandığı gecede, müziğin sesi yükselince polis müdahale etti.

Serpil Doğulu, 72'nci yaşını önceki akşam Suadiye'deki Rotisserie Noir'da kutladı. Mekanı bu özel organizasyon için kapattıran oğlu Kenan Doğulu, kutlama sürerken kapı önüne çıkarak soruları yanıtladı.

"ÇOK DA TERLİĞİNİ YEDİM"

Sanatçı, "Annem bizi çok iyi yetiştirdi, ona çok şey borçluyuz. Gerçi çok da terliğini yedim. Hiç ıskalamazdı, yüzde yüz vururdu" sözleriyle güldürdü.

YÜKSEK SES MÜZİĞE POLİS MÜDAHALESİ

Bu arada, ilerleyen saatlerde müziğin sesinin yükselmesi, mekana yakın oturanları rahatsız etti.

Sokaktakilerin ihbarı üzerine duruma müdahale eden polis ekipleri, mekana girerek müziği kıstırdı.

Kenan Doğulu ile Beren Saat'in romantik dansı da dışarıdan objektife böyle yansıdı.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Suadiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (6)

pr.:

72 yaşına gelmişsin daha sade birşeyler yapılabilirdi komik. . .

23
5
yanıtYanıtla
çetin kaya:

görmemişin oğlu olmuş anlıyana yurdaer doğuluya çekmiş bu zibidi babasıda bunun gibi cinsti iyi tanıyanlar bilir benim gibi

16
7
yanıtYanıtla
.....!:

Şehitlerimize ne kadar üzülürler Allah bilir. Ahı gitmiş vahı kalmış kadının sürdüğü ruja bakın bence çok sevimsiz tonton yaşlılarımızın eline su dökemez. . . . .

12
0
yanıtYanıtla
erhan aksoy:

Kenan doglu sahte türk müslüman da deyil

4
2
yanıtYanıtla
Yusuf ÇetinMobil-IOS:

TUZUN KURU GÜLERSIN

2
2
yanıtYanıtla
ASİL TÜRK:

Kenanı severimde şu vatan hainini görecek gözüm yok. . .

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title