Haberler

Sermek Kursları Bayanların İlgi Odağı Oldu

SERMEK ( Serdivan Meslek Edindirme Kursları) verdiği meslek eğitimleri ile katılımcılarına yeni bir mesleğin kapısını açarken, diğer yandan ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatıyor.

Serdivan Belediyesi'nin İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği SERMEK kursları arasında özellikle bayanların yoğun ilgi gösterdiği aşçı çıraklığı kursunda yapılan yemekler günün sonunda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Verilen eğitimleri yerinde inceleyen ve kursiyerlerin çalışmalarına ortak olan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerek kursiyerlerle birlikte yemek pişirdi.

Kursiyerlerden ve eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yusuf Alemdar, SERMEK kursları kapsamında aşçı çıraklığı kursunun, kazandırdığı deneyimin yanı sıra yardımlaşma noktasında da önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Yusuf Alemdar, kursiyerlerin hazırladıkları yemekleri kurs bitiminde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ve onlarla sohbet ederek birlikte aynı sofrayı paylaştıklarını ifade ederek, aşçı çıraklığı kursunda eğitimin yanı sıra yardımlaşma ve paylaşmanın da birlikte yürütüldüğünü söyledi.

Başkan Yusuf Alemdar sözlerinin devamında, "Kursumuz eğitim yönüyle katılımcılarına yeni bir mesleğin kapısını açarken, yardımlaşma noktasında da hayra vesile olarak önemli bir görevi ifa ediyor. Böylesine hayırlı ve güzel bir çalışmaya ortak olan tüm kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Alemdar Serdivan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title