Haberler

Serkan Uçar'ın Babası: Ece Dilini Kessin, Biraz Evinde Otursun

Güncelleme:

Serkan Uçar'ın babası Nurettin Uçar, Ece Erken hakkında ağır konuştu ve "Ece dilini kessin, biraz evinde otursun. Böyle açıklamalarla kimseyi bezdirmesin." dedi.

Ece Erken'in koruma talebiyle mahkemeye verdiği dilekçede yer alan çarpıcı iddialar, magazin gündemine bomba gibi düştü.

SERKAN UÇAR'IN BABASINDAN AĞIR SÖZLER

Serkan Uçar'ın kendisine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini öne süren Erken'e kayınpederi Nurettin Uçar sert tepki gösterdi. Erken ve Uçar'ın evliliği öncesinde "Bu evliliği kimse istemiyor. Sonu kötü bitecek. O kişiyi gelin olarak kabul etmiyoruz" açıklamalarıyla gündeme gelen Nurettin Uçar, gelininin oğluna iftira attığını ileri sürdü: "Bu evliliğe karşı olduğumu en başta söylemiştim. Ece'yle de konuştum. Kızım olmaz, bu iş yürümez dedim. Beni dinlemediler. Oğlum da kendini duvarlara vurdu, evleneceğim diye. Evlattır dedik, sustuk. Dediklerim çıktı. Şimdi Ece oğluma iftira atıyor, şiddet diye bir şey yok. Bütün Türkiye bizi de tanır, onu da. Ayrılıyorlar diye çamur atmaya gerek yok. İftiralarına da kimse inanmıyor. Benim istediğim, Ece dilini kessin, biraz evinde otursun. Böyle açıklamalarla kimseyi bezdirmesin. Torunumuzu ise seviyoruz, annesinde kalması normal, onun için ne gerekiyorsa yaparız."

"BEN İŞİME BAKARIM"

Serkan Uçar ise şu açıklamayı yaptı: "İddiaları kabul etmiyorum. Konuşacak çok şey var ama susmak zorundayım. Çünkü ortada bir bebek var ve o büyüdüğünde internette görecek bunları. Ailemin de isteği, benim bu konuda susmam. Ben iş adamıyım, işime bakarım. İzin verildiği sürece de oğlumu severim."

REKLAM YAPMAKLA SUÇLADI

Öte yandan Serkan Uçar, Instagram'da yaptığı açıklamada Ece Erken'i reklam yapmakla suçladı: "Basında boşanma üzerinden yer etme çabası nafiledir." notunu düştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

delikız:

İzin verildiği sürece çocuğunu severmiş. Mal daha babalıktan haberi yok. Kedi mi seviyorsun öküz? Hafta da yada ayda bir görüp sevmekle babalık olmaz.

29
8
yanıtYanıtla
hamit:

Nasil yapilir babalik bi anlatta ögrenelim

yanıt1
yanıt4
ali.:

ah be oğlum baban seni zamanında uyardı amma sen babanı dinlemedin.

24
10
yanıtYanıtla
rg:

YUUUH ECE yaaa resmen para icin evlendigini belli etme bebegi dogurdun bi kac ay sonra bosancam brawooo hepsi 1 bebekle bitiyormus

19
1
yanıtYanıtla
dogru soyleyen:

Ece daha oncede cikmadigi erkek kalmadi davut gulogluyla nisan oldu ayrildi baskasiyla evlendi bosandi Baktiki artik yasi geciyor hemen kendisindeb kucuk oglanla evlendi dogurdu cocugunu simdide eve gelmiyor diye bosandi aslinda adam kurtuldu bundan

19
0
yanıtYanıtla
KÜBRA ÇELİK:

Herşey göründüğü gibi değildir. Kimse bence bilip bilmeden yorum yapmamalı. En iyisini ece ve serkan bilir. Ece yı veya serkanı kötülemeye gerek yok. Hayırlısı neyse o olsun onlar için. .

17
0
yanıtYanıtla
aysima:

dünya için yaşayanlar ahireti bilse böyle yaparmı

14
0
yanıtYanıtla
inegöl:

Bize ne Allah aşkına.Sırf para için evlen.gez toz.Sonra bul bir şeyler ayrıl.Çokta tın.Damarına basıp durma insanların.Ne yaşadınsa bitti gitti.Az susda inanırız belki.Çocuğunun hatırına.

14
0
yanıtYanıtla
SELİN:

ECE ERKEN bu siteye ortak falan mı. . ne bu yahu günlerdir sadece onun haberi. . yeter bitsin anladık boşanacak. . geri zekalımıyız ki her gün aynı şeyleri yazıyorsunuz. . !!

14
0
yanıtYanıtla
223bgfthnmnh:

adam haklı valla bıdı bıdı yetti beee. . .

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title