Haberler

Serkan Uçar, Ece'den Boşanmadan Yeni Sevgili Yaptı!

Güncelleme:

Ece Erken ile olaylı bir boşanma sürecinde olan Serkan Uçar, eşine duygusal veda yazısı yazdıktan 5 saat sonra başka bir kadınla görüntülendi.

Serkan Uçar, boşanmak için anlaştığı eşi Ece Erken'e 'Bana dünyanın en güzel eşi oldun, temiz kalpli kadın, oğlumun annesi' diye veda mesajı yazdı. Uçar, 5 saat sonra başka bir kadınla görüntülendi.

BARIŞ İMZALANDI

Ece Erken, "Şiddet gördüm" diye şikayet ettiği eşi Serkan Uçar ile boşanma konusunda anlaşmaya vardı. Taraflar el sıkışıp 'Dostça ayrılalım' dedi. Bu gelişme üzerine Uçar, Instagram hesabından eski eşine methiyeler düzerek veda etti:

ARNAVUTKÖY'DE YAKALANDI

'Son vedam. Bana dünyanın en güzel eşi oldun. Temiz kalpli, kadın gibi kadın, oğlumun annesi...' gibi duygusal cümleler kurduğu mesajından beş saat sonra ise Uçar, esmer bir kadınla Arnavutköy'deki bir mantıcıda samimi şekilde görüntülendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serkan Uçar Arnavutköy Ece Erken Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (35)

fatmanisa:

Etmeyin.Haber kanalları yapmayın.Derdimiz.sıkıntımız var.Soytarıları ve haberlerini öteleyin biraz.Şu memleketin gerçek gençleri ne halde bir bakın.

23
0
yanıtYanıtla
Hande:

Ayy bu nee acele yaaa??? Erkek milletinin seyini....

17
2
yanıtYanıtla
...:

OLABİLİR. GAVATLIKTA SINIR YOHTİR

15
1
yanıtYanıtla
sveyka:

ortada onca şehit varken yaptığınız habere bakın.

14
2
yanıtYanıtla
merve:

erkek milleti iste baska ne beklenirdiki

11
4
yanıtYanıtla
tc:

Ülke yaniyor 1 aydan beri bu kadin ve adam ayip size

13
1
yanıtYanıtla
demir:

kadının canı dayak çekmiş galiba :)

5
5
yanıtYanıtla
gülllllllllll:

Sıkıldık artık şunlardan evlilik yürümeyeceği belliydi zaten. ..

10
0
yanıtYanıtla
neşe:

ecenin parası pulu var gitti para pul için kendinden küçük ama daha zengin birirni buldu evlendi. bunlar salak ya madem paran var sıradan adam gibi birisiyle evlen mutlu ol. adam sana hiç olmazsa paran için değer versin. nasılsa çocuk doğurdu alır adamdan aylık bilmem ne kadar para amacına ulaşır

8
0
yanıtYanıtla
murat:

ece kendisinden yasca küçük erkeklerle olmayi seven bi tip ama sonu hüsran

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title