Haberler

Serkan Uçar, Ece Erken'e Instagram'dan Veda Etti

Güncelleme:

Ece Erken ile olan evliliği olaylı bir şekilde sarsılan Serkan Uçar, Instagram hesabından şaşırtan bir veda yazısı yayınladı.

Ece Erken ile Serkan Uçar'ın olaylı ve karşılıklı suçlamalarla gündemden düşmeyen boşanma süreçleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

ÖNCE ECE DOST KALDIKLARINI DUYURDU!

Erken sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile Uçar'la anlaşmalı olarak boşanacaklarını belirtti. Uçar ve ailesinin kendisinden özür dilediğini söyleyen ünlü sunucu, eşiyle dost olarak kalmaya karar verdiklerini ifade etti.

"SON VEDAM..."

Bunun üzerine Serkan Uçar da Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: "Vedam. Son vedam. Ne yazık ki... Her ne olursa ol mutlu olmayı dene. Çünkü hayat geçici, her anında mutlu huzurlu olmak gerekiyor. Bundan böyle yalnız ve huzurlu bir hayat geçireceğim.... Tabi ki oğlumla... "

"BENİ HEP MUTLU ETTİN"

"Annesi Ece ise ölene kadar ama ölene kadar, oğlumun annesi en saygı duyduğum kadın olacak. Allah hepimize mutluluk nasip eylesin. Zor bir karardı verilmesi gerekti. Artık eymen vakti ve eymenin babası ve annesi gibi yaşama zamanı. Oğlumuz canımız, yolumuz oğlumuz için en iyisi. Allah yar ve yardımcımız olsun.. Hakkımızda hayırlısı. dünyanın en güzel eşi oldun bana teşekkür ederim sana. Beni hep mutlu ettin güzel, temiz kalpli, kadın gibi kadın, oğlumun annesi, anası..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serkan Uçar Instagram Ece Erken Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

bozkır:

kırmızı pantolon kısa paça, rezillik. . .

25
0
yanıtYanıtla
schweinfurt:

Bu ne ya daha dun birbirlerine soylemedikleri kalmadi bugun se dunyanin en iyi esi yuhhh yane

23
0
yanıtYanıtla
y:

Bunlar son moda laflar herhalde.Madem çocuğunun anası, süper kadın,kadın gibi kadın ,senide çok mutlu etmiş, e ne oldu mutluluk mu sıktı .Artık bu olaylar komedi geliyor.Bu haberi yayınlanmaktan bıkmadiniz mı.

19
0
yanıtYanıtla
NASIL YANI:

Sacma cift sacma haber

17
0
yanıtYanıtla
Yalnız kurtMobil-IOS:

Eğer o kadın gibi kadında boşandığınıza göre sende adamlık yok demekki sen adam gibi adam değilsinki kadın gibi kadın boşuyor

14
2
yanıtYanıtla
Nane:

Onca olaydan sonra bu ne şimdi inanmamızı beklemiyosunuz herhalde maksat gündemden düşmemek

14
0
yanıtYanıtla
eda:

adamdaki giyime bak kirmizi pantolon giymis. zevksiz.

10
4
yanıtYanıtla
selda:

Eşler bir makasın iki tarafı gibi olmalı araya giren bütün olumsuzlukları kesebilmelidirler

12
0
yanıtYanıtla
selda:

Erkek hanımının ellerini ellerine alırsa, her ikisininde günahları parmaklarının arasından dökülür.

8
3
yanıtYanıtla
Realist:

Hayretle takip ediyorum. 3 gün öncesine kadar demediklerinii bırakmadılar yapılanlar söylenenler çok ağır şeyler. İki tarafında bir anda böyle değişmesi şaşırtıcı. Basının abartması mı bilmem ama bunların hayatları normal değil. Ece Erken samimi değil eşi için söyledikleri affedilebilir şeyler değil. Allah yardımcıları olsun. Bu devirde herşey para olmuş bütün yapılanlar para için başka bşi değil. Türk halkı da bu rezilliklerle oyalanıyor gülüp geçiyoruz. Hayatları yalan

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title