Haberler

Serkan Uçar, Babalık Görevini Yerine Getirmiyor

Güncelleme:

Ece Erken, boşandığı eşi Serkan Uçar'ın çocuğuna karşı ilgisiz olduğunu belirterek dava açtı. Serkan Uçar, bir süredir Ceylan Çapa'dan çocuk istediğini söylemişti.

Serkan Uçar'dan 8 ay önce boşanan Ece Erken, velayetin yeniden düzenlenmesi için yeni bir dava açtı.

PROTOKOLE UYMUYOR

Ece Erken, İstanbul Aile Mahkemesi'nde açılan davada, Serkan Uçar'ın boşanma protokolünde yer alan ve çocuğuyla görüşmesiyle ilgili hükümlerin yeniden düzenlenmesini istedi. Erken, babanın çocuğuna karşı ilgisiz davrandığını öne sürdü.

ÇOCUĞUNA KARŞI İLGİSİZ

Ece Erken'in avukatı, dava dilekçesinde "Davalı baba çocuğuna karşı ilgisiz davranmaktadır. Babalık vazifesini yapmıyor. Üç yaşından sonra küçük Eymen'in uzunca bir süre babasının yanında kalmaması için davayı açtık" dedi.

İşte o protokol:

8 ay önceki "boşanma protokolüne" göre Eymen'in velayeti anneye verildi. Oğlu için aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödeyecek olan Serkan Uçar, çocuğunu her ayın birinci ve üçüncü haftası, cumartesi ve pazar günleri görecekti. Eymen 3 yaşına geldiğinde, babasının yanında kalabilecekti. Kreş ve eğitim masrafları ile sağlık sigortası da babası tarafından karşılanacaktı.

MADDENİN DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTİYOR

Ece Erken ve Serkan Uçar'ın boşanma protokolüne göre oğulları Eymen 3 yaşından sonra babasıyla kalabilecekti. Erken, babanın ilgisizliğini ileri sürerek o maddenin değiştirilmesini talep ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serkan Uçar Ece Erken İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

YOK OLUN:

PİSLİK HERİFİN TEKİ BELLİ

6
0
yanıtYanıtla
Metehan KaracaMobil-IOS:

Bu tipsiz nereden türedi ya? Kimdir bu herif ve vasfı ne?

2
0
yanıtYanıtla
mustafa:

bu caklada türkıyede meshur oldu yaa bunların mesebı cok genıss

1
0
yanıtYanıtla
HZ.ÖMERİN KILICI:

BU KADIN MİLLETİ HEP BÖYLE. KARAKTER YOKLAMASI YOK PARA YOKLAMASI VAR SONUÇ BU.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title