Haberler

Serka, Japonya'da Serhat İllerini Tanıttı

Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA), Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen "JATA Tourism EXPO Japan 2015"te serhat illerinin tarihi ve turistik değerlerini tanıttığı bildirildi.

Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA), Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen "JATA Tourism EXPO Japan 2015"te serhat illerinin tarihi ve turistik değerlerini tanıttığı bildirildi.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars'ta faaliyet yürüten SERKA'nın açıklamasına göre, "Hareket Et, Gör ve Hisset" temasıyla düzenlenen fuarda, bölge illerine ait rota broşürleri, Ani Antik Kenti, İshak Paşa Sarayı, Sarıkamış Kayak Merkezi, "Nuh'un Gemisi" ile Ağrı Dağı'na ait materyaller, ziyaretçilere dağıtıldı.

Türkiye standını ziyaret eden Japon televizyon kanalları ile gazeteciler, özellikle Ağrı Dağı ve "Nuh'un Gemisi"yle ilgili röportajlar yaptı.

Öte yandan fuar sonrası bir dizi görüşme gerçekleştiren SERKA uzmanları, Japonya Ortadoğu İşbirliği Merkezi, Japonya Ekoturizm Topluluğu ile Türkiye'nin Tokyo Ticaret Müşavirliğini ziyaret edip, bölge illerinin tarihi ve turistik değerlerini tanıtan sunum gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Ağrı Dağı Ardahan Japonya Tokyo Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title