Haberler

Serinyayla'da Sondaj Mesaisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Serinyayla Mahallesi’nde su sıkıntısını ortadan kaldırmak için etüd çalışmaları gerçekleştiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir'in Serinyayla Mahallesi'nde su sıkıntısını ortadan kaldırmak için etüd çalışmaları gerçekleştiriyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde sondaj çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerde yıllar önce çakılmış ve ömrünü tamamlamış sondaj kuyularının yerine yenilerini kazandırmak için çalışan MASKİ, mahallelerin uzun yıllar su sorunu yaşamamasını sağlayacak. Bu kapsamda Alaşehir'in Serinyayla Mahallesi'nde MASKİ ekipleri yoğun mesai harcarken, yapılan çalışmalar MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay tarafından yerinde takip edildi. Genel Müdür Yardımcısı Aslay'a, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, MASKİ Sorumlusu Halil Koç, Mahalle Muhtarı Hüseyin Yaman eşlik etti.

"Mahallemizin su problemini gidereceğiz"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Alaşehir Serinyayla Mahallesi'nde yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldıracak sondaj çalışması hakkında bilgi verdi. Aslay, "Manisa'mızın kimi bölgelerinde yaşanan içme suyu sıkıntılarını başlattığımız sondaj çalışmalarıyla ortadan kaldırıyoruz. Alaşehir ilçemizin Serinyayla Mahallesi'nde yaşanan su sıkıntısını gidermek için de ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Mühendislerimiz tarafından etüt çalışmaları sonucunda belirlenen noktalardan en verimlisini seçip, sondaj çalışmamızı başlatacağız. Açacağımız yeni sondaj kuyusuyla yeterli suya ulaşarak, mahallemizin su problemini en kısa zamanda gidereceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaşehir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title