Haberler

Serinlemek İsteyenler Denize Akın Etti

Hava sıcaklığının 39, deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, turistler sahilleri doldurdu.

Hava sıcaklığının 39, deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, turistler sahilleri doldurdu.

Aydın, Denizli, Burdur gibi yakın illerden gelenlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda turist, Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde güneşlenerek, denize girdi.

Yakın illerden otobüslerle gelerek Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen turlara katılan turistler ise bölgeyi gezdi. Turistler, hayvan türleri, bitki yapısı çeşitliliği ve berrak akan suyu ile "doğal akvaryumu" da izleme fırsatı buldu.

Akçapınar sahilinde bazı vatandaşlar kano keyfi yaptı. Akyaka Mahallesi'ndeki Akçapınar sahili sörfçüleri ağırladı. Akyaka'da tatil yapan bazı turistler ise kayalıklardan denize atlamayı tercih etti.

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız Plajı, Kumburnu Plajı ile Foça Mahallesi'ndeki Çalış Plajı turistlerin en fazla tercih ettiği yerler oldu.

Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi'ndeki İztuzu Plajı'nda ise sıcaklık 37, deniz suyu sıcaklığı 23 derece ölçüldü. Turistler, plajda yürüyüş yapıp güneşlendikten sonra denize girdi.

Kaynak: AA / Yerel

Denizli Akyaka Aydın Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title