Haberler

Serik'te Sgk Tarafından Yeniden Yapılandırma Anlatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından, sosyal güvenlik borçları yapılandırmasıyla ilgili Serik ilçesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü tarafından, sosyal güvenlik borçları yapılandırmasıyla ilgili Serik ilçesinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Serik Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıya SGK İl Müdürü Nejat Deniz, Serik SGK Müdürü Halil İbrahim Doğaç, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Nejat Deniz, Antalya'nın diğer illerden çok daha fazla nüfus ve işleyen yapısı olduğunu ifade etti. Deniz, "Bildiğiniz üzere SGK beşikten mezara kadar nüfusumuzun tamamına hizmet veren bir kurumdur. Amacımız vatandaşımıza kaliteli bir hizmet vermektir. Antalya ilimiz gerçekten SGK alanında en dinamik illerimizden birisidir. Antalya'da yaklaşık 815 bin sigortalı 285 bin emeklimize hizmet vermekteyiz. Ayrıca Antalya'da bulunan işletmelerimizde 74 bin sigortalı istihdam edilmektedir." dedi.

Sekiz ilçede 11 SGK merkezinde hizmet verildiğini söyleyen Deniz, "Sizlerin SGK ile olan işlerinizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Burada muhtarlarımıza görev düşüyor. Muhtarlık teşkilatı 1829'da kurulmuş, 187 yıllık geçmişi vardır. Sizin edindiğiniz bilgileri mahallenize yansıtmanızı istiyoruz. Muhtarlarımızdan yardımcı olmalarını istiyorum." diye konuştu.

Toplantının devamında SGK uzmanları borçların affı ile ilgili çıkan yasada yapılandırma hakkında teknik bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Ramazan Çalık Antalya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title