Haberler

Serihisara Şık Bir Konferans Salonu Kazandırldı

Güncelleme:

Denizli ili Serinhisar Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, ilçeye 100 kişilik şık bir konferans salonu kazandırdı.

Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün kendi imkanları ile yaptırdığı salon son derece modern şekilde tasarlanarak iki aylık bir süre içinde tamamlandı ve ilçe halkının hizmetine sunuldu. Salonun tamamlanmasının ardından Serinhisar Kaymakamı Sayın Hakan ALKAN ve Serinhisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet KOBAŞ konferans salonunda incelemelerde bulundu.

Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk; ''İlçeye ve kuruma bir konferans salonu kazandırabilmek için çok çaba sarf ettik, bundan sonra daha güzel bir ortamda eğitimlerimizi yapabileceğiz. Bütün gayemiz Serinhisar halkına en iyi şekilde hizmet edebilmek. Tüm imkanlarımızı bunun için seferber ediyoruz. Kurumumuza kazandırılan konferans salonu için maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Hakan Alkan olmak üzere, Belediye Başkanımız Mehmet Kobaş'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Kabukçu'ya çok teşekkür ediyorum." dedi.

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş son derece şık bir salonun ilçeye kazandırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ''İlçemize böyle modern bir toplantı salonu kazandıran Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idarecilerine şükranlarımı sunuyor ve kendilerine üstün başarılar diliyorum.'' dedi.


Eğitimin son derece önemli olduğunu vurgulayarak bunu verebilmenin ön şartları olduğunu, bunun başında da fiziki mekânların geldiğini ifade eden Serinhisar Kaymakamı Sayın Hakan ALKAN; ''Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ilçemiz adına bize büyük bir mutluluk ve gurur vermektedir. Hedefimiz ilçemizde son derece modern fiziki alanlara sahip, eğitim kurumlarının artmasıdır. Bu tür güzel ortamlar başarıyı da beraberinde getiriyor. Başarılı çalışmalarından dolayı Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerini tebrik ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halk Eğitimi Merkezi Mehmet Kobaş Serinhisar Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title