Haberler

Şerife Ana Gümüşhane'ye Davet Edildi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, dün akşam gerçekleştirilen demokrasi nöbeti programında İstanbul Taksim Meydanı’ndaki kutlamalara kendi sürdüğü hafriyat kamyonuyla gelen ve protestoların simge fotoğraflarından birinin kahramanı olan Gümüşhaneli Şerife Boz’u (51) davet ettiklerini söyledi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, dün akşam gerçekleştirilen demokrasi nöbeti programında İstanbul Taksim Meydanı'ndaki kutlamalara kendi sürdüğü hafriyat kamyonuyla gelen ve protestoların simge fotoğraflarından birinin kahramanı olan Gümüşhaneli Şerife Boz'u (51) davet ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanlığı önündeki alanda gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı.

Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Ercan çimen, "Çocuklarımız geleceği için çocuklarımıza yarın bir şeyler anlatmak için inşallah vatan nöbetine Başkomutanımızdan gelecek emre kadar devam edeceğiz" dedi.

YA TERSİ OLSAYDI?

Alanda bulunanlardan 15 Temmuz gecesi yaşanan ve milletin tersine döndürdüğü darbe girişiminin aksini düşünmelerini ve ona göre değerlendirme yapmalarını isteyen Başkan Çimen, "Bunun tersi olsaydı şuan neredeydik, ne yapıyorduk lütfen 1 dakika boyunca bunu düşünün" diye konuştu.

ŞERİFE ANA GÜMÜŞHANE'YE DAVET EDİLDİ

İstanbul'da kamyonla miting alanına mahalleliyi taşıyan Gümüşhaneli Şerife Boz'la da görüştüğünü kaydeden Başkan Çimen, "Şerife anamızın sizlere selamını getirdim. Kendisi Kaletaş köyünden, eşi Akpınar köyünden. Başbakanımızı bile ağlatan Şerife anamızı Gümüşhanemize davet ettim" ifadelerini kullandı.

"15 TEMMUZ GECESİ BİZE GÜVENLİ BÖLGEYE GİDİN DEDİLER, BİZ MİLLETİMİZLE MEYDANLARA ÇIKTIK"

Vatan, millet ve bayrak uğruna mücadele eden Gümüşhanevi'nin torunlarının Türkiye'nin her yerinde olduğunu ifade eden Başkan Çimen, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını ise şöyle anlattı:

"15 Temmuz günü bizi de telefonla arayıp 'güvenli bölgeye gidin' dediler. Bizim güvenli bölgemiz burası diyerek gitmedik. Sizleri meydanlara çağırdık. Aynı heyecan aynen devam ediyor şehrimizin insanlarında. O hainler inine girene, ülkeden temizlenene kadar devam edecek. Fetö'cüleri ortadan kaldırmak, temizlemek için inşallah bu ferasetli duruşunuzu devam ettireceksiniz, nöbetlerimize devam edeceğiz. Bu süreç inşallah en kısa zamanda tamamlanacak."

"BU MEYDAN GÜMÜŞHANEVİ'NİN MEYDANI"

Gümüşhane Meydanı'na 15 Temmuz'dan itibaren tüm STK'ların başkanları ve siyasi parti il başkanlarını davet ettiklerini dile getiren Başkan Çimen, "Bu meydan milletin meydanı. Bu meydan Gümüşhane'nin, Gümüşhanevi hazretlerinin, Gümüşhane'nin meydanı. Herkese açık. Kurduğumuz platformda bir fotoğraf var dikkat ettiyseniz. O fotoğrafta Atatürk, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yan yana fotoğrafları var. Birlik, beraberlik içerisinde bir olmaya, iri olmaya diri olmaya davet ediyorum. Burada olmakta gösterdiğiniz feraset için teşekkür ediyorum" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Çimen Gümüşhane İstanbul Taksim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title