Haberler

Seri Katilin İhbarını İlk O Verdi

Seri katil Atalay Filiz'i bindiği minibüste tanıyarak ihbarda bulunan ilk kişi Taha Gürses, yaşadıklarını anlattı. Gürses, fotoğraf hafızasının çok iyi olduğunu, katili fotoğraflarından tanıdığını söyledi.

Seri katil Atalay Filiz, dün sabah saatlerinde İzmir'in Menderes ilçesinde Gümüldür-İzmir seferi yapan bir minibüste yakalandı. Filiz'in bindiği ilk minibüste kendisini tanıyıp ihbar eden ve ikinci bindiği minibüste yakalanmasını sağlayan pastane çalışanı Taha Gürses, başından geçen olayı anlattı. "Seri katille aynı dolmuşta bulunduğumuzu emniyete ilk ihbar eden kişi benim" diyen Gürses, "Daha önce fotoğraflarını görmüştüm. Bende isim hafızası yoktur ancak fotoğraf hafızası vardır. Hatta emniyeti aradığımda ismini hatırlayamadan 'seri katil' diyerek tarif ettim" dedi.

"SÜREKLİ DÖNÜP BAKTIM"

Gürses, seri katilin yakalanma sürecini şu sözlerle anlattı:

"Ürkmez'den iş yerime gelmek için dolmuşa binmiştim. Seri katil de Şaşal tarafından dolmuşa bindi. Üzerinde büyük bir sırt çantası, gözlük ve montu vardı. Üstü başı perişan haldeydi. Yol boyunca göz göze geldiğimiz anlar oldu. Sürekli dönüp baktım. Dikkatimi çekti. Ben ona bakınca tepkileri değişmeye başladı, inebileceği bir yer aradı. Menderes'e kadar bu durum sürdü. Göz göze geldikten sonra ayağa kalkıp inecek bir yer var mı diye baktı, bulamayınca yerine oturdu, bir iki dakika sonra da indi. O esnada internetten fotoğraflarına bakıp dolmuştakilere 'seri katil bu adam değil miydi?' diye sordum, muavin de 'evet bu adamdı, ben de fark ettim' dedi. Direkt emniyet müdürlüğünü aradım."

"ARAYAN İLK KİŞİ BENDİM"

Seri katilin ihbarını veren ilk kişinin kendisi olduğunu ifade eden Gürses, "Herkes ilk benim aradığımı bugün öğrendi. Dün televizyon kanallarında muavin ve babası yer aldı. Ama gerçekte arayan ilk kişi bendim. İner inmez arkasından ilk ben aradım. Tedirginlikten ziyade ne yapabilirim diye düşündüm. Simasından onun olduğunu anladım ama emin olmak adına 3-4 defa arkamı dönüp bakmak zorunda kaldım. Yanlış bir insanı ihbar etmemek için baktım, internetten bakıp emin olunca emniyeti aradım. Emniyeti aradıktan sonra eşimi de arayıp seri katili gördüğümü ve dikkatli olmaları gerektiğini söyledim. İki saat sonra da eşim arayıp katilin yakalandığını söyledi. İhbarımı ettim, yakalanmasına sevindik" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüldür Menderes İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title