Haberler

Seri Katilin Minibüsteki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Tuzla'da öğretmen Fatma Kayıkçı'yı öldüren seri katil Atalay F'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cinayetten hemen sonra minibüse binen Atalay F.'nin telaşlı olduğu görülüyor.

İstanbul Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü ileri süren zanlı Atalay F'nin son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde cinayetten hemen sonra bir minibüse binen Atalay F, telaşlı hareketleri ile dikkat çekiyor.

TELAŞLI OLDUĞU GÖRÜLÜYOR

Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı Tuzla'da öldüren katil zanlısı Atalay Filiz'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bir minibüsün araç içi kamerası tarafından görüntülenen Atalay F'nin son görüntülerinde telaşlı olduğu görülüyor. Olayın hemen ardından Tuzla'da bir minibüse binen Atalay F'nin yanındaki valiz dikkat çekiyor.

YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayikci'nin, 3 yıl önce de Ankara'da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onun kız arkadaşını öldürmek suçundan aranan şüpheli Atalay F. yi yakalamak için adeta bir insan avı başlatıldı.

ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU

Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdükten sonra firar olarak aranırken evdeki parmak izi kayıtlarından önce kimliği daha sonra Ankara'da iki kişiyi daha öldürdüğü öğrenilen Atalay F.'nin yakalanmasıyla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Asayiş şube müdürlüğü içinde konuyla ilgili "Özel" bir ekip kuruldu. Yakalanmamak için cep telefonu, yada bilgisayar gibi teknolojiden uzak duran, Ankara'da işlediği cinayetin ardından bugüne kadar hiçbir yakınını aramadığı öğrenilen şüpheliyi yakalamak için adeta bir insan avı başlattı.

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDE İPUCU ARANIYOR

Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın öldürüldüğü ev ile cesedinin atıldığı yere yakın ve uzak tüm güvenlik kameraları polis tarafından titizlikle inceleniyor. Şüpheli cesedi atılışından itibaren güvenlik kamera görüntüleri kullanılarak takip edilmeye çalışılıyor. Şu ana kadar yüzlerce saat güvenlik kamera kaydının polisler tarafından incelendiği ve incelemenin çember genişletilerek sürdüğü öğrenildi.

BİR KİŞİ ARANAN ŞÜPHELİYLE KONUŞTUĞUNU İDDİA ETTİ

Öte yandan bugün bir televizyon kanalındaki programa bağlanarak Atalay F.'ye çok benzeyen bir kişi ile bir kahvehanede oturarak sohbet ettiğini söyleyen kişinin ihbarının da değerlendirildiği öğrenildi. Bu kişinin Atalay F.'ye çok benzeyen kişinin kendisine yurt dışına çıkmaya hazırlandığını söylediği öğrenildi. Polis ihbarın yapıldığı kahvehanenin çevresinde bulunan tüm güvenlik kameralarını toplayarak inceleme altına aldı.

ÖĞRETMENİ "ONU ÇÖLE BIRAKSANIZ BİR YOLUNU BULUR YAŞAR VE GERİ GELİR" DEDİ

Öte yandan şüphelin yakalanması ve "profilinin" çıkarılması için onu tanıyan onlarca kişinin bilgi amaçlı ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Bilgi amaçlı ifadesi alınanlar arasında eski öğretmenlerinin, babasının ve akrabalarının bulunduğu belirtildi. Bu araştırma sırasında bir öğretmenin "Atalay çok akıllı bir çocuktu. Lisede okuduğu dönemde dahi tek başına çöle bıraksanız, bir yolunu bulup hayatta kalıp ve geri dönebilecek karakterde ve azimde bir çocuktu. Bu tür olaylara nasıl karıştı anlamakta zorlanıyorum." dediği öğrenildi.

ODTÜ AÇIKLAMA YAPTI

Bu arada Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından olayla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Tuzla'da öldürülen Fatma Kayıkci'nin katilinin Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Biyoloji bölümünde doktora öğrencisi olduğuna dair bilgi ve ifade doğru değildir. Bahsi geçen isim, ne şimdi ne de geçmiş yıllarda, lisans ya da lisans üstü düzeyde öğrenci olarak üniversitemize kayıt olmamıştır." denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Tuzla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

KAAN:

insanları vahşice öldüren her seri katilin hepsinin tek bi ortak noktası var . çocukluk travması . ya çok şiddet görmüş sevgiziz ortamda büyümüş dışlanmış yada cinseltaciz vb. . . . . .

22
2
yanıtYanıtla
:

ZENGIN COCUKLARI NEDEN SE YAKALANMIYOR

10
5
yanıtYanıtla
paranın değeri:

zengini saklamaya aday çok çıkar

yanıt2
yanıt1
assaf:

bu vıdeoya uzun uzuna bakınca adam kılıcdarogluna benzıyor.

4
7
yanıtYanıtla
shs:

baykal

yanıt0
yanıt0
Gözlem:

AT GÖZLÜĞÜ TAKINCA öyle görmen Normal. . !

yanıt10
yanıt1
senarist:

bu çocuğu filmimde oynatmak istiyorum bulun onu bana

0
9
yanıtYanıtla
deliiii:

kamera özelikle onu çekmek için yön değişitriyor. . kameranın bir özeliği değilse görünütüy çekenin bir alakası olabilir

3
1
yanıtYanıtla
gmz:

benim etrafımdaki luzumsuzlarıda temizlese keşke :)

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title