Haberler

Serhat Karanfil Kimdir ? Karanfil Sosyal Medya Fenomeni Oldu

Güncelleme:

Serhat Karanfil kimdir ? Ders anlatırken bile öğretmenlerinin fotoğrafını çeken öğrenciler; Instagram, Facebook ve Twitter adreslerinden bu fotoğrafları paylaşıyor.

Serhat Karanfil kimdir ? Bursa'da bir okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini veren öğretmen Serhat Karanfil, öğrencilerinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşımları ile bir anda fenomene dönüştü. Ders anlatırken bile öğretmenlerinin fotoğrafını çeken öğrenciler, Instagram, Facebook ve Twitter adreslerinden bu fotoğrafları paylaşıyor.

DERS ANLATIRKEN FOTOĞRAFLARINI ÇEKİYORLAR

Bursa'da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Serhat Karanfil, öğrencilerinin ders sırasında çektiği fotoğrafla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Öğrencilerinden birisi Karanfil'in fotoğrafını çekerek Instagram'da paylaştı ve oradan sosyal medya gündeminde büyük bir kitleye ulaştı.

FENOMENE DÖNÜŞTÜ

Sosyal medyanın gündemine oturan din kültürü öğretmeni de ilgiye cevap vererek Facebook profilinden yaptığı paylaşımları artırmaya başladı. Bir anda ünlü olan öğretmenin fotoğrafları sosyal medyada yayıldı.

İşte öğrencilerin Instagram'da paylaştıkları fotoğraflardan bazıları...




Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Instagram Facebook Twitter Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

ali akan:

kızları mest etmek yerine dersini daha iyi anlatmayla uğraşsa keşke. . . dershanelerin kapanması bu yüzden kötü işte. . . .

1
1
yanıtYanıtla
DİKKATmobilWeb@haberler.com:

Adam resmi instagram sayfasında bir duyuru yaptı, doğru bilgi edinmekte fayda var Bir şeyin aslını astarını bilmeden abuk subuk yorumlarda bulunmayın Serhat Hocayı tanıyan biri olarak diyebilirim ki kendisi çok karakterli efendi ve edepli genç bir şahsiyet örnek olacak bir Hocamızdır o, sevgilerimle.

1
0
yanıtYanıtla
Hasne:

ALLAH (c. c) ı bir ve bir kez daha tefekkür ettim ALLAHIM ne güzelsin. . .

0
0
yanıtYanıtla
berna ogurmobilWeb@haberler.com:

O bnim komşum ya..bu cocuk daha lisede istanbula gitti bi sınava girip üstün başarı göstermişti.cok başarılı ayrıca cok karakterlidir.kimseyi mest etmeye çalıştığını dusunmuorum.din ogretmeniyse tarzida mi olmasın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title