Haberler

Serhat Karanfil Kimdir ? Karanfil Sosyal Medya Fenomeni Oldu

Güncelleme:

Serhat Karanfil kimdir ? Ders anlatırken bile öğretmenlerinin fotoğrafını çeken öğrenciler; Instagram, Facebook ve Twitter adreslerinden bu fotoğrafları paylaşıyor.

Serhat Karanfil kimdir ? Bursa'da bir okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersini veren öğretmen Serhat Karanfil, öğrencilerinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşımları ile bir anda fenomene dönüştü. Ders anlatırken bile öğretmenlerinin fotoğrafını çeken öğrenciler, Instagram, Facebook ve Twitter adreslerinden bu fotoğrafları paylaşıyor.

DERS ANLATIRKEN FOTOĞRAFLARINI ÇEKİYORLAR

Bursa'da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Serhat Karanfil, öğrencilerinin ders sırasında çektiği fotoğrafla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Öğrencilerinden birisi Karanfil'in fotoğrafını çekerek Instagram'da paylaştı ve oradan sosyal medya gündeminde büyük bir kitleye ulaştı.

FENOMENE DÖNÜŞTÜ

Sosyal medyanın gündemine oturan din kültürü öğretmeni de ilgiye cevap vererek Facebook profilinden yaptığı paylaşımları artırmaya başladı. Bir anda ünlü olan öğretmenin fotoğrafları sosyal medyada yayıldı.

İşte öğrencilerin Instagram'da paylaştıkları fotoğraflardan bazıları...




Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Instagram Facebook Twitter Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (4)

ali akan:

kızları mest etmek yerine dersini daha iyi anlatmayla uğraşsa keşke. . . dershanelerin kapanması bu yüzden kötü işte. . . .

1
1
yanıtYanıtla
DİKKATmobilWeb@haberler.com:

Adam resmi instagram sayfasında bir duyuru yaptı, doğru bilgi edinmekte fayda var Bir şeyin aslını astarını bilmeden abuk subuk yorumlarda bulunmayın Serhat Hocayı tanıyan biri olarak diyebilirim ki kendisi çok karakterli efendi ve edepli genç bir şahsiyet örnek olacak bir Hocamızdır o, sevgilerimle.

1
0
yanıtYanıtla
Hasne:

ALLAH (c. c) ı bir ve bir kez daha tefekkür ettim ALLAHIM ne güzelsin. . .

0
0
yanıtYanıtla
berna ogurmobilWeb@haberler.com:

O bnim komşum ya..bu cocuk daha lisede istanbula gitti bi sınava girip üstün başarı göstermişti.cok başarılı ayrıca cok karakterlidir.kimseyi mest etmeye çalıştığını dusunmuorum.din ogretmeniyse tarzida mi olmasın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title