Haberler

Sergio Ramos, Real Madrid'den Ayrılabilir

Güncelleme:

İspanyol spor gazeteleri, Sergio Ramos'un 10 yıldır formasını giydiği Real Madrid'den ayrılmak üzere olduğunu ileri sürdü.

"SAVAŞ DAVULLARI"

Marca gazetesi, Sergio Ramos ve Real Madrid arasındaki gerginlik için bugün "Savaş davulları" manşetini atarken, İspanyol futbolcunun, "Real Madrid'de kazandığı parayı az bulduğunu ve Real Madridliliğinden şüphe edildiğini" savundu.

10 MİLYON AVRO

Ramos'un Real Madrid ile sözleşmesinin 2017 yılı haziran ayında sona ereceği hatırlatılan haberde, mevcut durumda sezon başı 5,5 milyon avro kazanan İspanyol futbolcunun, 10 milyon avro istediği öne sürüldü.

Marca, Florentino Perez'in kulüp başkanı seçilmesinin ardından transfer ettiği ilk futbolcu olan ve 2 sezon önce Atletico Madrid'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde maçı uzatmalara götüren son saniye golünü atan Sergio Ramos'un, kariyerinin sonuna kadar Real Madrid'te oynamak istediğini ancak olası bir ayrılığın da üzücü olmamasını arzuladığını yazdı.

AS gazetesi de İngiltere'nin Manchester United kulübünün Sergio Ramos ile ilgilendiği iddiasını öne çıkardı. Manchester United'ın Sergio Ramos için Real Madrid'e kaleci de Gea ve 30 milyon avro teklif edeceği aktarılan haberde İngiliz takımının Ramos'a da sezon başına 12 milyon avro önereceği iddia edildi.

El Mundo Deportivo gazetesi da Sergio Ramos'un mevcut durumda Real Madrid'de en çok kazanan futbolcular listesinde 7. sırada olduğunu paylaşarak, "Takımda 6 futbolcu Sergio Ramos'dan daha fazla kazanıyor. Cristiano Ronaldo 17 milyon, Bale 11 milyon, Benzema 8 milyon, Casillas 7,5 milyon, James ve Kroos ise 6'şar milyon avro kazanıyor. Real Madrid, Sergio'ya sezon başına 7,5 milyon avro teklif etti ama İspanyol futbolcu net 10 milyon avro istiyor. Bu da brüt 20 milyon avroya denk geliyor" diye yazdı.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Sergio Ramos Real Madrid Marca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

CEMAL KARACİĞER:

NORMAL DİR HER ŞEYİN BİR BAŞLANGICI VE BİTİMİ VARDIR. ŞU KORKUNÇ DÜNYA DÜZENİN DE, DÜN DENEN BİR ŞEY YOK DUR ; -DÜN, DÜN DÜR CANCAĞIZIM , YARININ GELECEĞİ MEÇHUL ÖYLEYSE BU GÜNE BAKMAK LAZIM . . . DER BÜYÜK ALİM BÜYÜK VELİ ŞEYH EDEBALI , HZ

2
0
yanıtYanıtla
İŞL:

RAMOS GİDERSE ÜZULÜRUM

0
1
yanıtYanıtla
reis:

ulan bu rezil ispanya para piyasasını yükseltiyor ne demek yıllk 10 milyon avro=30 trilyon ayıptır yaa. . . . batsın bu futbol zaten eninde sonunda batacak da. . . dünya örgütlenmeli, bu kadar para kazanmaya dur demeli. . onlara bakan bizim bastıbacakalr bile yıllık 2 milyon aavro istiyorlar. . . ulansize yıllık 300 bin verene bileyazık. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title