Haberler

Sergen Yalçın: Yasin, Sneijder ve Podolski Kötü Sonucu Hazırladı

Güncelleme:

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği derbiyi değerlendirirken Yasin, Sneijder ve Podolski'nin kötü sonucu hazırladığını savundu.

Beşiktaş yenik duruma düştüğü derbide Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek 3 puana ulaştı. Bu skorla Beşiktaş, emaneten Fenerbahçe'ye verdiği liderlik koltuğunu geri alırken, Galatasaray zirve yarışından iyice uzaklaştı. Her iki takımda da forma giyen Sergen Yalçın, dev derbiyi değerlendirdi.

Hürriyet gazetesi için dev derbiyi değerlendiren Sergen Yalçın, Siyah beyazlı takımın galibiyeti hak ettiğini vurguladı. Yalçın, "Yasin, Sneijder ve Podolski'nin ofansif ve defansif görevleri birlikte yapamamaları kötü sonucu hazırladı" dedi.

İşte Sergen Yalçın'ın derbi değerlendirmesi şöyle:

Beşiktaş için farklı bir geceydi. UEFA Avrupa Ligi'nde Lizbon önünde kaybedilen prestiji tekrar kazanmak isteyen siyah beyazlı oyuncular, ilk 45 dakikada yüreklerini ortaya koyarak savaştılar, mücadele ettiler. İlk yarıda tek taraflı oyun izledik. Beşiktaş kazanmayı hak eden oyun çıkardı.

GALATASARAY'I YAKAN 3 İSİM

Maçın tamamında siyah beyazlı oyuncular, Galatasaray'ın hep çok önünde ve üstündüler. Zaten siyah beyazlılar, sezon başından bu yana gerçekten iyi oynuyor. Galatasaray karşısındaki performansı izleyenlere keyif verdi. Sahada görev yapan tüm futbolcular mükemmel bir efor sarf ettiler.Galatasaray'ın tamamen savunmaya yönelik oynaması, Beşiktaş'ın iştahını artırdı. Yasin, Sneijder ve Podolski'nin ofansif ve defansif görevleri birlikte yapamamaları kötü sonucu hazırladı. Sarı kırmızılı oyuncuların geri dönüşü olmadığı için Beşiktaş üçüncü bölgede çok rahat oynadı.

"MUSLERA FARKI ÖNLEDİ"

Muslera ilk yarıda sayısız şutu kontrol etti. Ama yediği iki golün de kapattığı köşeden olması dikkatlerden kaçmadı. Demek ki çok önemli kaleciler hata yapabiliyor.Genç Günay sezon başından bu yana kulübede oturuyordu. Maç eksiği şiddetli bir şekilde hissediliyordu ama yüreğini ortaya koydu, hırslı ve inançlıydı. Çıkmayacağı topa müdahalede bulununca kalesinde golü gördü. Böyle hatalar maç oynayarak kapatılır. Günay üzülmemeli.

"GÖRÜNMEZ KAHRAMAN ATIBA"

Beşiktaş'ta Atiba görünmez kahraman... Quaresma bencil oynasa da asistleri ile süper iş yaptı. İsmail Köybaşı sol kanatta alkışlanacak işlere imza koydu.72'nci dakikada oyuna giren Gökhan Töre, 74'üncü dakikada golünü atarak vazifesini yapıp buz gibi Olimpiyat Stadı'nı dolduran taraftarlara bayram havası yaşattı

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Sergen Yalçın Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (10)

BENCE:

DEFANS KOMPLE YENİLENMELİ UMUT VE SABRİ FEDERASYON TARAFINDAN FUTBOLDAN İHRAÇ EDİLMELİ GENÇ VE BİTİRİCİ BİR FORVET ALINMALI BU FORVETİN ALIMI İÇİN SNEİJDER VE SELÇUK UN FİKİRLERİ ALINMALI. VE ARTIK MUSLERA MADRİD YADA BARÇAYA GİDİP HEDER OLMAMALI. . . APTAL DEFANS YUZUNDEN HER GOL YEDİĞİNDE İÇİM ACIYOR

7
1
yanıtYanıtla
CAHİL YORUMCU 0058:

Sivası kim yaktı Sergen efendi. Sen olmasaydın Sivasın en az 22 - 23Puanı olacaktı

6
2
yanıtYanıtla
Kartal yanlız uçarMobil-IOS:

Yorumcu sen yorum yapmaktan vazgec nasıl emre belezoğlu futbol dan uzak durması gerekiyorsa sende yorum dan uzak dur

5
2
yanıtYanıtla
MUZO LIFE:

VALLA, BEN ÖNCELİKLE SERGEN KARDEŞE ŞUNU SORMAK İSTERİM: GS, GEÇEN SEZON SON HAFTALARDA KİMLERİN SAYESİNDE ŞAMPİYON OLMUŞTU? BUNA DOĞRU BİR YANITI YOKSA ''FUTBOLU BİLİYORUM'' DİYE ORTALIKTA FİNK ATMASIN. . . BENCE, EN KISA ZAMANDA AT YARIŞI YORUMCULUĞUNA SOYUNSUN DAHA İYİ!

5
2
yanıtYanıtla
HEHE SAPSAL TELGEN:

BU AT HIRSIZINA GÖRE SIVASPOR 3SEZONDUR LIG SAMPIYONU

4
2
yanıtYanıtla
Fedai:

Yasin Gs nin kalitesini yansitiyorkalitesini

1
4
yanıtYanıtla
Hep doğru söyledim:

Beşiktaşın attığı iki golde Sabrinin hatası vaar. . Evet bu defans değişmeli toptan, bu defansla olmaz. . Ağır bir defans. . Bu defansı kökten değiştirin iki iyi stoper iyi bir sağbek ve sol bek lazım. . iyi bir ön libero , iyi bir santrafor. . Ozaman cimbom banko şampiyon. .

3
1
yanıtYanıtla
DOĞRU:

YANİ MUSLERA HARİÇ HEPSİNİ DEĞİŞTİRİN

yanıt1
yanıt1
fedai:

Yasin in oynadığı futbol futbola ve futbol kurallarina etik değil

0
3
yanıtYanıtla
Dogrucu:

selcugu da ekle

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title