Haberler

Sergen Yalçın: Tam Halı Saha Futbolcusu Gibi

Güncelleme:

Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçı yorumlarken Kerim Frei için "Tam bir halı saha futbolcusu gibi" diyerek gurbetçi futbolcuyu eleştirdi.

TRT Spor ekranlarında yayınlanan Futbol Arena'sı adlı programda konuşan Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

"BEŞİKTAŞ HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI"

Beşiktaş'ın hayal kırıklığı yaratarak maça başladığını belirten Sergen, "Oyunu tempolu oynayan Beşiktaş hayal etmiştik ama öyle olmadı. Tempolu takım sahada olmayınca Fenerbahçe'nin kalite düzeyi ön plana çıktı. Skor olarak çok normal bir şekilde Fenerbahçe kazandı. Maçın konuşulacak bir yanı yok. Kolay kazandılar." dedi.

"NEDEN ATIBA'YI SAĞA ÇEKMEDİN"

Slaven Bilic'in sağ bek tercihini eleştiriken, "İlk yarım saat Beşiktaş ortada yoktu. Olcay atıldıktan sonra Beşiktaş'ın kazanma ihtimali kalmadı. Şunu çok merak ediyorum. Sen bu Atiba'yı sağ beke çekecektin, niye bunu oyunun başında yapmadın? Neden öyle başlamadın. Geçen hafta Necip kötü oynadı ve moral olarak demoralizeydi. Onu da geçtim... Neden Franco'yu sağ bekte oynatmadın? Maçın başında Alper girdi kesti, kolay bir goldü." sözlerini kullandı.

"TAM HALI SAHA FUTBOLCUSU GİBİ"

Sergen Yalçın ayrıca, "Beşiktaş öyle enteresan takım ki... Mesela ben Kerim Frei'yı çözemedim. Bana tam halı saha futbolcusu gibi geliyor. Şurada 6'ya 6 maç oynasak oynatırım. Bu adamlarla derbi kazanılmaz. 35 dakikada Olcay yoktu, sonra atılıyor. Oğuzhan playmaker diyoruz ama göremedik. Bunları söylediğimiz zaman kızıyorlar. Oğuzhan bu maçta oynamayacak da ne zaman ortaya çıkacak? Partizan maçında mı? Orada biz de rahat oynarız. Partizan maçında ben de gol atardım." açıklamasını yaptı

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sergen Yalçın Kerim Frei Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (4)

Yılmaz:

Birazda hakemin haksızlıklarını anlatsaydın.

33
25
yanıtYanıtla
Hakki Hakkatapan:

Sayın Fikret orman maçtan önceli demeci ile BJK yi yakmıştır

20
3
yanıtYanıtla
sethatMobil-ANDROID:

patron para yok bu bütçeyle olcak iş bu...

17
0
yanıtYanıtla
R.canbolatMobil-ANDROID:

Ya sergen bizde seni futboldan anliyo zantektik fenerbahcenin bitane kombine atagi varmi

6
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title