Haberler

Sergen Yalçın İstifa Etti

"Takıma ve şehire zarar vermemek adına bugün itibarıyla görevi bırakıyoruz"

ANKARA-DHA Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildikleri maçın ardından görevinden istifa etti.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Yalçın, "Takımda bazı şeyleri maalesef değiştiremiyoruz. Kendi aramızda yaşadığımız sıkıntılar da oldu. Teknik ekip olarak biraz konsantrasyonumuzu kaybettik. Bazı şeyler yaşadık. Antrenmanlarda çalışmayan oyuncular var. Onları saha içinde idare ediyoruz ama iş artık saha dışına da sıçradı. Takımdan kopan, düzeni bozan oyuncular var. Bu konuda iki üç gün önce başkana, en az 2 oyuncunun takımda olmaması yönünde rapor verdim. Çünkü düzen bozuluyor. Birlikte hareket edemiyoruz. Bir takımın başarılı olması için birlikte hareket etmesi lazım, biz bu konuda çok büyük sıkıntı yaşıyoruz. Maalesef bunu başaramadık. Başarı olduğu

zaman herkes sahipleniyor. Başarısızlığın tek sorumlusu var o da benim. Bu başarısızlığı üzerimize alıyoruz. Teknik ekip olarak bugün itibarıyla görevimizi bıraktık."diye konuştu.

Sergen Yalçın, göreve gelecek yeni teknik direktöre süre tanımak istediğini belirterek, "Bundan sonra birisi gelip buradaki enerjiyi değiştirebilir. Çünkü artık zarar vermeye başladığımızı düşünüyoruz. Çok çaba sarf ediyoruz ama bazı şeyleri değiştiremiyoruz. Ekip olarak üzgünüz. İnşallah bizden sonra gelecek teknik direktör takıma farklı bir enerji katar. Kayserispor kalan 6 maçının 4'ünü sahasında oynayacak. Bu maçları kazanabilecek gücü var. Sanırım bizde de sıkıntı var. O gücü oyunculara veremiyoruz herhalde. Takıma ve şehire zarar vermemek adına bugün itibarıyla görevi bırakıyoruz." ifadelerini kullandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlerbirliği Sergen Yalçın Kayserispor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title