Haberler

Sergen Yalçın'ın Yerine Kaya Çilingiroğlu

Güncelleme:

Futbol Arenası progamından ayrılarak Sivasspor'un teknik direktörü olan Sergen Yalçın'ın yerine Kaya Çilingiroğlu getirildi.

Futbol Arenası progamında Erman Toroğlu'nun yeni partneri belli oldu.

SERGEN'İN YERİNE KAYA

TRT Spor ekranlarında yayınlanan "Futbol Arenası" programda yorumculuk yaptığı sırada Sivasspor'dan teklif alan ve programdan ayrılan Sergen Yalçın'ın yerine Kaya Çilingiroğlu getirildi.

DAHA ÖNCE BİRLİKTE ÇALIŞMIŞLARDI

Kaya Çilingiroğlu programın diğer yorumcusu olan Erman Toroğlu ile birlikte daha önce Telegol'de birlikte çalışmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kaya Çilingiroğlu Sergen Yalçın Erman Toroğlu Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

tasoMobil-ANDROID:

Hülya aracı olmuştur... artık bu program izlenmez

8
8
yanıtYanıtla
GAZİKENTLİ27:

YA KAYA ÇİLİNGİROĞLU KİM NE FUTBOL BİLGİSİ VAR ALLAHNIZI SEVERSENİZ ZATEN BU YÜZDEN TÜRK FUTBOLUNUN İÇERİSİNDE BULUNDUĞU DURUM ORTADA . . . .

6
6
yanıtYanıtla
Scarcity:

TRT ayda yılda adam gb olması gerekeni yaptı.

6
5
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.com:

Galatasarayliyim ama Spor yazarlarinin arasinda kivirmadan konusan ender kisilerden birisi

6
4
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

bu kayayı hiç sevmem, daha doğrusu turizm çalışanları hiç sevmez, kaldığı otellerdeki personele karşı ne konuşmas

7
0
yanıtYanıtla
bcvMobil-ANDROID:

yuh

3
4
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

super oldu.gokmen ozdanak.nerde

6
0
yanıtYanıtla
simarikMobil-ANDROID:

hayırlısı olsun

1
4
yanıtYanıtla
fenerli:

arkadaslar MIKROPLAR yene bir yere toparlaniyor CETE is basinda

3
2
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

super ikili

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title