Haberler

Sergen Yalçın: Gökhan'la Hakem Çak Yapsaydı Bari

Güncelleme:

Futbol yorumcusu ve Teknik Direktör Sergen Yalçın, Gökhan'ın Gaziantepspor maçında kazandığı penaltıdan sonra hakemin göğsünü sıvazlamasını ti'ye aldı.

TRTSpor'da yayınlanan ''Futbol Arenası'' programında yorumculuk yapan Sergen Yalçın ile ErmanToroğlu, dün akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta tartışmalı penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

"ÇAK YAPSALARDI BARİ"

Sergen yaptığı açıklamada; ''Sen Fenerbahçe'ye maç kazandırırsan yarın Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor da bize de çal diyecek. Çok ağır bir karar olmuş. Penaltı kararından sonra Gökhan'ın kale arkası hakemine yaptığı hareket neydi öyle? Gecenin olayıydı bence. Bir de çak yapsalardı bari.'' dedi.

"HAKEME BİRAZ YÜREK VERSİNLER"

Erman Toroğlu ise, ''Böyle penaltı olmaz kusura bakmayın. Böyle penaltı olacaksa maçta 28 tane sarı kart çıkması lazımdı. Aynı penaltı Fenerbahçe aleyhine verilse, oyuncular da doğru karar derlerse helal olsun. Hakeme biraz yürek versinler. Seyircinin ve futbolcuların baskısıyla karar vermesinler. Yazık günah, oyuncuların ekmek parasıyla oynuyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gaziantepspor Sergen Yalçın Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (13)

mesut:

bu maçtan sonra Türkiye Ligini izlememeye karar verdim. . . !

30
9
yanıtYanıtla
SPORT:

BEN ZATEN İZLEMİYORUM. İNGİLTERE ALMANYA LİGİ VARKEN TÜRKİYE LİGİ İZLENMEZ. HATTA ROMANYA LİGİNİ SEYREDERİM DAHA İYİ

yanıt0
yanıt0
magazini bırak futbola bak:

sergen işte futbol yorumcusu sıfatıyla oturuyor oraya ama futbol dışı ne varsa konuşuyor

13
26
yanıtYanıtla
ragi1907:

HEP baska takımlarmı bedava penaltı kazanacakk bıraz da bıze calsınlar ne olmusss

7
29
yanıtYanıtla
ERZM25:

KİŞİLİKLİ ADAMLAR FBDE TOP OYNAYAMAZ. . SON KALE GÖKHANDA DÜŞTÜ DÜN. . .

16
13
yanıtYanıtla
RİZE BAHÇE:

Yani kişiliksiz adamlar fenerde oynayabilir. . Bu doğru bir tez. . Zaten aksi olsaydı takım tescilli şikeci olmazdı. . Fenerasyon başkanının hakkını yememek lazım. . Feneri küme düşürmedi . . Son şampiyonlukta büyük katkısı var. . Bu yılda 4. yıldız için kankasının takımına destek olmaya deva ediyor, hakemler araclığıyla. .

yanıt0
yanıt0
Tc:

Haklı

20
5
yanıtYanıtla
HAKKI BULUT:

GÜRSEL TATAR sen kendi takımındaki şerefsizlere bir yol ver , Gökhan''a laf söylemek haddine değil

4
19
yanıtYanıtla
TESCİLLİ:

şikeciler aklanıp öyle konuşsalar daha iyi olur. Fenerbahçe vatandaşın gözünde aklanana kadar şikecidir!!!

yanıt0
yanıt0
Yusuf D.:

FB''de saygı ve sempati duyduğum. . şöyle delikanlı diyebileceğim tek adam Gökhan''dı. . bu sahtekarlığı ona yakıştıramadım doğrusu.

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title