Haberler

Sergen Yalçın: Fazla Büyütmemek Lazım

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Turu'nda Diyarbekirspor ile oynadıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupadan elendikleri için üzgün olduklarını belirterek "Kupada bu tür sonuçlar olabiliyor.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Turu'nda Diyarbekirspor ile oynadıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupadan elendikleri için üzgün olduklarını belirterek "Kupada bu tür sonuçlar olabiliyor. Fazla büyütmemek lazım" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Turu'nda Spor Toto 3'üncü Lig temsilcisi Diyarbekirspor ile karşılaşan Medicana Sivasspor, bu karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak kupaya veda etti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Diyarbekirspor'u tebrik ederek, "Müsabakalar sahada oynanıyor, sahada kazanılıyor ve sahada kaybediliyor. Kaybedilen bir maçın ardından bir takım bahaneler aramak çok sağlıklı değil. Öyle oldu, böyle oldu gibi bahanelere girmeyeceğim. Ama beklediğimiz bir sonuç değildi. Doğal olarak turu geçmeyi hedefledik. Oyuncularımın performansı maalesef beklediğimin çok altındaydı. Ama kupada bu tür sonuçlar olabiliyor. Fazla büyütmemek lazım. Ligde yolumuza devam etmemiz lazım. Kupadan elendiğimiz için doğal olarak üzgünüz" dedi.

OYUNCULARIMA TEPKİNİN OLMASINI HOŞ KARŞILAMIYORUM

Yalçın, Sivasspor taraftarının mağlubiyete tepki göstermesiyle ilgili yöneltilen soruya ise, "Bu tür sonuçlardan sonra tribünlerden tepki olması gayet normal. Yani kupada 3'üncü lig takımına elendiğiniz zaman bu tür tepkiler gelmesi gayet doğal. Ama bu tür durumlarda tabiki sakin olmak lazım. Yani taraftarın oyunculara olan tepkisini biraz abartılı buldum. Çünkü sonuçta küme düşme maçı oynamıyoruz, şampiyonluğu kaybetmedik. Sonuçta bir Türkiye Kupası'ndan elendik. Geçen sene Türkiye Kupası'nda yarı final oynadık. Final oynayıp kupayıda alabilirdik. Yani onu başaranda bu oyunculardı, bunu başaranda bu oyuncular. O yüzden oyuncalara bu tür protestoların çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Ama bana tepki olabilir bu normaldir. Her teknik direktör bu tür sonuçlarda gündeme gelebilir. Bana tepki olabilir ama oyuncularıma tepkinin olmasını çok hoş karşılamıyorum" dedi.

MAÇI KAZANMAK BİZİM İÇİN CİDDİ AVANTAJ

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy da, "Bu tür maçlarda bize çok fazla görev düşmez. Bir üst lig takımıyla oynuyoruz, Türkiye'nin seçkin takımlarından biriyle oynuyoruz. Oyuncular bu tür maçlarda kendi kendilerini motive ederler. Çocuklar üst düzey motiveyle oynadılar. Sivasspor'u yenmek için daha fazla istemeliydik bu maçı. Onlardan daha fazla mücadele edip onlara kendi bölgemizde boş ve geniş alanlar bırakmamamız lazımdı. Zaman zaman bunu çok iyi yaptık. Zaman zaman dalgalanmalar oldu. Tabi futbol şansınında bizim yanımızda olması bize avantaj sağladı. Özellikle kaçan penaltından sonra futbolcularımın saha içerisindeki motivasyonu arttı. Ama Sivasspor gibi Süper lig takımını yenmek, maçı kazanmak bizim için ciddi bir avantaj sağladı. Emeği geçen bütün oyuncularımı kutluyorum. Galibiyeti başkanımıza armağan ediyorum" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Sergen Yalçın Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title