Haberler

Sergen Yalçın'dan Beraberlik Yorumu

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Torku Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ”Atamadığın zaman böyle bir puanla veya mağlubiyetle karşılaşabiliyorsun. Demek ki eksiklerimiz var. Eksikliklerimizi gidermemiz lazım diye düşünüyorum çünkü üretkenlik durumunda çok sıkıntı yaşıyoruz” dedi.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Torku Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Atamadığın zaman böyle bir puanla veya mağlubiyetle karşılaşabiliyorsun. Demek ki eksiklerimiz var. Eksikliklerimizi gidermemiz lazım diye düşünüyorum çünkü üretkenlik durumunda çok sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Medican Sivasspor, Torku Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına konuşan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Gerçekten kazanmaya çok ihtiyacımız olan bir müsabakaydı. Öyle görüyorduk iyi de hazırlandık ama ilk yarı çok temposuz bir oyun oldu, çok rölanti bir oyun oldu. Her taraf içinde rakibin neredeyse kalemizde bir tane bile şutunu görmedik. Defansif açıdan hiçbir sıkıntı yaşamadık. İkinci yarının başlangıcı ile beraber tamamen oyunun kontrolü bizdeydi. Çok üstün bir oyun oynadık, kırmızı karta kadar girdiğimiz net gol pozisyonları var. Ama bu tür maçlarda girdiğin pozisyonları atacaksın. Çünkü rakip 90 dakika boyunca savunma yapıyor doğal olarak deplasmanda olduğu için. Atamadığın zaman böyle bir puanla veya mağlubiyetle karşılaşabiliyorsun. Demek ki eksiklerimiz var. Eksikliklerimizi gidermemiz lazım diye düşünüyorum. Çünkü üretkenlik durumunda çok sıkıntı yaşıyoruz. Üretemiyoruz artık devamına bakacağız üzüldük tabi kazanmadığımız için ama önümüzdeki hafta inşallah kazanıp bunu telafi etmek istiyoruz" dedi.

"OYUNCULARIMIZDAN MÜCADELE BEKLİYORUZ"

Geniş bir kadronun olduğunu ve tüm oyunculara şans verdiğini söyleyen Yalçın, "Performanslar memnun etmediği zaman doğal olarak değişikliğe gidiyoruz. Çünkü elimizde kullanabileceğimiz fazla oyuncu var geniş bir kadromuz var. Performans bekliyoruz oyunculardan, mücadele bekliyoruz, üst düzey oyun bekliyoruz. Daha çok koşmalarını istiyoruz, daha istekli olmalarını istiyoruz ama maalesef göremiyoruz bunları. Beklenti içinde olduğumuz oyuncular maalesef beklediğimiz performansın çok altında takım olarak belki bugün defansif olarak hiçbir sorun yaşamadık ama üretkenlik anlamında sıkıntı yaşadık net pozisyonlarımız da var bir gol atsaydık çok kolay bir maç olacaktı ama bulamadık. İçeride oynuyoruz mutlaka golü bulmamız lazım. Oyuncuların antrenman programları ile ilgili bir sıkıntı yok. Lig seviyesinde çalışıyoruz. Antrenmanda çok iyi oyuncular var ama maçta enteresandır antrenmandaki gibi performans gösteremiyorlar" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Sergen Yalçın Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title