Haberler

Sergen Yalçın: "1-1 Değil 1 Sezon İçin Anlaştık"

Medicana Sivasspor teknik sorumlusu Sergen Yalçın, "Kulübümle 1+1 değil, 1 yıllık sözleşme yapmak için anlaştım" dedi.

Medicana Sivasspor teknik sorumlusu Sergen Yalçın, "Kulübümle 1+1 değil, 1 yıllık sözleşme yapmak için anlaştım" dedi.

KUPA HAZIRLIĞI YAPTILAR

Kasımpaşa ile dün akşam evinde oynadığı lig maçından 1 puanla ayrılan Medicana Sivasspor ara vermeden kupa maçının hazırlıklarına başladı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasay'ı ağırlayacak olan kırmızı beyazlıların kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmana düz koşu ile başladı. Antrenman açma-germe hareketleri ile devam etti. Sakatlığı bulunan Mehdi Taouil ve izinli olan Cicinho antrenmana katılmadı.

"1+1 DEĞİL TEK SEZONLUK"

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Sergen Yalçın, Galatasaray maçıyla ilgili, "Tabi 4-1'lik bir mağlubiyetin ardından büyük takımı elemek çok kolay bir iş değil. Ama sonuçta bir müsabakadır yani. Futbol maçlarının sonuçları hiç bir zaman bilinmez. Sahaya çıkıp takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi. Sergen Yalçın, kulübüyle yaptığı sözleşme konusunda şunları söyledi:

"1+1 yıllık değil. Tek sezonluk. Başkanla önümüzdeki sezon için anlaşma sağladık. Sağolsun onlarda çok değer veriyorlar bize. Yani böyle değer verildiğimizi görmek bizi mutlu ediyor. Çünkü biz yeni bir ekibiz, çok mazimiz yok. Önümüzdeki sezonda bir aksilik olmazsa ekip olarak Sivasspor'da devam edeceğiz."

"MUTLAKA BİR SİRKÜLASYON OLACAK"

Sergen Yalçın, daha sonra yeniden yapılanma planları olduğunu vurgularken de şöyle konuştu:

"Gelen oyuncular olacak, giden oyuncular olacak ki bu her takımda doğaldır. Bizde bir değişim yapmak istiyoruz. Ne kadar yapabiliriz, buna ne kadar müdahale edebiliriz tabi onu ileriki günlerde yönetimle görüşeceğiz ama takımda mutlaka bir sirkülasyon olacak." - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Sergen Yalçın Kasımpaşa Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title