Haberler

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Bitpazarında !

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya sevgilisi Kerem Bürsin ve annesi Ümran Seyhan ile Los Angeles'ta bulunan bir bitpazarını gezerken hayranları tarafından görüntülendi.

Uzun bir süredir Amerika'da tatil yapan çiftin yanına, geride bıraktığımız haftalarda Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan da katılmıştı. Annesiyle olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Serenay Sarıkaya, böylelikle Kerem Bürsin'le olan ilişkisini daha üst bir noktaya taşımıştı.

ALIŞVERİŞTE YAKALANDILAR

İkili Amerika tatillerinin tadını çıkartırken Türkiye'den çok uzakta olmalarına rağmen objektiflerden kaçamadı. Üçlü, Los Angeles'ta bulunan bir bitpazarını gezerken hayranları tarafından görüntülendi. Açık alanda bulunan stantları gezen üçlü alışveriş yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Los Angeles Seyhan Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

düşünMobil-ANDROID:

bir futbolcu milyon dolar, bir şarkıcının ki kendilerine sanatçı diyorlar, konseri kaç bin dolar vs vs ve biziz bunlara bu fırsatı veren. Uyansak maçlara gitmesek uyansak o konserlere gitmesek uyansak tv programlarını izlemesem saçma sapan survivor ve evlilik programlarını.. bunları hak ettikleri yere rahatça indiririz.

17
3
yanıtYanıtla
coktaMobil-ANDROID:

Cokta tınnnn. yapmayin şöyle boş haberleri

6
2
yanıtYanıtla
halil ibrahim:

sizi gidi bitçiler

5
2
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

bitlenmislerdir

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title